Jeste ze tu EU mame

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
helios

#16 Příspěvek od helios »

To je obvyklý trik pomáhačov "headgrilltechnology". :(
Akurát potom nechápem, prečo pri všetkých zvýhodneniach, supertarifoch, volaniach zdarma, vernostných zľavách platím základ paušálu každý rok vyšší. Pri tom (ne)volám stále rovnako. Občas sa mi niekto nedovolá, príde sms so zmeškaným hovorom, normálna sms dôjde za pol dňa a podobné výstrelky reno-chromovaného operátora farby pomaranča... :opravar:
Keď Vám hodia pod nohy polená, zakúrte s nimi.
keemo

#17 Příspěvek od keemo »

helios-preto som tych oranzovych opustil a dal som sa k modrym..a teraz ma tu niektori z__bu ze neviem co O2 hento tamto...Ja som s nimi spokojny a kto ma iny nazor je jeho vec a je mi to fuk!!to len na obranu...a k tym poplatkom-to aby som si tu E66 letel kupiit kkym mi tam ti blbeckovic z EU nezdania gps....🤐
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od ZdenekHQ »

Poslední drobné odbočení od tématu : Vždycky jsem si říkal, že po tak dlouhé "smluvní" době bez jakéhokoliv problému z mé strany přijde nějaká ta pozitivní odveta ze strany "obchodníka". Zatím chodí víceméně jediná - "Zapomněl jste si prodloužit smlouvu na další dva roky, my Vám za odměnu prodáme nový mobil".
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“