Tak to jsem rád, že jsem tě pobavil

Já už těch návodů četl dost a oni, aby se posichrovali, že nic nezanedbali, tak tam opíší vše z norem. Ten kdo neví, že je to někdy docela přehnané, zachovají se jako Ty

Vždy, když to čtu od začátku(nebývá to pravidlem, spíš je to tak...V nejhorším čti návod), tak mě jímá hrůza. Někde jsem četl, že nesmím zapojovat DVD rekrdér s ostatními spotřebiči, že mám mít samostatnou zásuvku. Že nemám přetěžovat zásuvku. Tak to mě naštvalo, takovou pitomost jsem ještě nečetl. Vždy je u TV a jiných zařízení jen společná vícenásobná zásuvka a v ní je vše a bez problémů. Jediné, co by bylo dobré, je použít zásuvky s přepěťovou ochranou

Ale zase na druhou stranu, lidé jsou někdy docela kouzelníci. Onehdy jsem byl u jednoho chlápka, že se mu nějak hřeje prodlužovák. No on měl na prodlužováku z dvoulinky, bílé, pověšené 2kilowaty topidlo a ještě další spotřebiče. Takže pak aby se to neřálo

A moje bývalá, dneska již mrtvá sousedka, zase měla zapojenou malou mini Romo pračku také dvoulinkou a pěkně v ní prala s mokrýma rukama. Teprve teď mi dochází, jestli to na ní nepolíčil soused

Sice se nic kolem té pračky nedělo, (tuto činnost přežila), zavolala mě kvůli jiné věci a sex to nebyl, byla to šeredná nepříjemná baba

Ale já jsem jí ten prodlužovák vytrhnul a zahodil, že je to o kejhák. Ten její manžel, byl kdysi dávno také elektrikář a ten prodlužovák jí musel dělat on, tak jestli jí nechtěl odpravit, byla na nervy a chlastala jak duha
Čili fakt lidé opravdu dělají zajímavé věci a proto jsou asi ty návody takto napsané