2 monitory na jednom PC - prosim o radu !
Moderátor: Moderátoři
-
*canis*
Staci si to vsechno ponastavovat.
Potom Znova otevrit CCC, ale v pokrocilem zobrazeni,pak kliknout nahore na Profily -> Spravce profilu,potom zadat jmeno profilu,treba TV-out..je to jedno.Potm dole ja zalozka Slozeni,tam odhacknout Vsechna nastaveni programu CCC,potom prekliknout na Aktivace a odhacknout Nabidka hlavniho panelu a Zastupce na plose.Nyni vsechno ulozit,Aktivovat a Zavrit.
Na plose se vytvoril zastupce s nazvem shodnym s nazvem profilu.
Nyni se zastupce presune do slozky C:\Documents and Settings\All Users\Nabídka Start\Programy\Po spuštění.
A to je vse !!!!
Ted pri kazdem novem spusteni pocitace se automaticky nacte profil,ktery je ulozen v CCC bez jakehokoliv zasahu a opetavneho nekonecneho nastavovani.
Je to jednoduche,staci si s tim jen pohrat a funguje to.
Ted kdyz pokazde zapnu pc,tak se mi to automaticky nacte a jedou mi oba monitory.
Kdyby se nekdo do toho poustel jako ja a nestacil mu tenhle navod,tak at mi tu do topicu napise........
-
*canis*
Program CCC neumi v klonovem modu pouzivat monitory s rozlysnim rozlisenim.Je to tak,ze pro oba monitory plati jedno rozliseni,takze kdyz to srovnam s mym 22" LCD,ktery jede na 1680 x 1050 a s 3.5" s timhle rozlisenim,tak je to na tom malem hrozne vsechno pidi a navic se to posunuje podle toho kurzoru mysi,jak jiz jsem psal vyse....tzn.,ze to je necitelne,ze se nyni vyplati pouze rezim prehravani videa/her....v celoobrazovkovem rezimu na tom malem LCD...TV-out monitoru/televizi.Ale myslim si,ze kdybych to pustil na vetsi televizi/monitoru,tak by nebyl problem,kazdopadne to chce zkusit.
Ještě něco; mě se rezidentně spouští ATI ovladač, kde se snadno dá přestavit obrazovka, otočit...... a mezi tím i aktivace profilů
Je to spouštěný z registru:
"ATI Technologies\ATI.ACE\cli.exe" runtime -Delay
Haty