Konektor na beterii notebooku + -

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Návštěvník

#16 Příspěvek od Návštěvník »

jedine vymenit baterie za nove a spolecne s tim prepsat vnitrni soft procesoru, ta baterie si pamatuje,ze se vybila a bude trvat na svym, i kdyz na ni pustis 220V, pokousim se o to same u stareho nb Compaq Armada E700, baterie jsem vyndal, nabil v nabijeci a omezovaci od p. Zajice a ted jenom vyresetovat vnitrni cip v tele baterie a budu opet mit 100 procent stavy, pak se ozvu, jak to dopadlo, mit ho porad pripojeny na sit neni pravy orechovy
cputakt
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od cputakt »

To se mi neoplatí ten stroj to má už za sebou odpracoval si svoje a i výkonem je už starý, jen články by mě vyšli dráž než má hodnotu.Je to takový ubastlený stroj který jsem před 4 lety koupil na aukru asi za 3000Kč s tím že je vadné podsvícení.Bohužel chyba byla na základní desce tak jsem to vyřešil externím invertorem připojený někde na napětí na fošně a schovaným uvnitř.DVD palírna už pálí jen DVD (CD už nečte)a to jen maximálně rychlostí 2x takže ten stroj už rozmazlovat baterkou nebudu.NB jel doma skoro jako server asi 200 dní v roce celé 4 roky na síť a šlape pořád bez problému.Teď mám nový tak už to nebudu řešit.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“