jedine vymenit baterie za nove a spolecne s tim prepsat vnitrni soft procesoru, ta baterie si pamatuje,ze se vybila a bude trvat na svym, i kdyz na ni pustis 220V, pokousim se o to same u stareho nb Compaq Armada E700, baterie jsem vyndal, nabil v nabijeci a omezovaci od p. Zajice a ted jenom vyresetovat vnitrni cip v tele baterie a budu opet mit 100 procent stavy, pak se ozvu, jak to dopadlo, mit ho porad pripojeny na sit neni pravy orechovy
To se mi neoplatí ten stroj to má už za sebou odpracoval si svoje a i výkonem je už starý, jen články by mě vyšli dráž než má hodnotu.Je to takový ubastlený stroj který jsem před 4 lety koupil na aukru asi za 3000Kč s tím že je vadné podsvícení.Bohužel chyba byla na základní desce tak jsem to vyřešil externím invertorem připojený někde na napětí na fošně a schovaným uvnitř.DVD palírna už pálí jen DVD (CD už nečte)a to jen maximálně rychlostí 2x takže ten stroj už rozmazlovat baterkou nebudu.NB jel doma skoro jako server asi 200 dní v roce celé 4 roky na síť a šlape pořád bez problému.Teď mám nový tak už to nebudu řešit.