Prevazne (ne)vazne

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
kevin_mitnick

#16 Příspěvek od kevin_mitnick »

SMITH píše: :D :D :D Nie som paranoik , ale mierne som upravil svoj názor po istých udalostiach ,kedy tvrdili ,že žiadné záznamy neexistujú a já sám som ich na vlasné oči videl a počul. Odvtedy sa do verejných komunikačných prostriedkov vyjadrujem zdržanlivo.

Nic si z toho nedelej. Kazdy z nas ma na ministerstvu pravdy svuj spis. Videl jsem ten muj a byl jsem hodne vydesen.

Jinak co rikal kamos od Ty-debile slovakia tak momentalne jsou s diskovou kapacitou na 2 mesicni archivaci veskereho trafficu site a 12 mesicni archivaci vybranych zajmovych osob... Minule zrovna resili problem, jak zalohovat a ze zalohy obnovit 4.9 TB databazi zaznamu (na reseni jsem participoval takze vim svy a do telefonu rikam jen to nejnutnejsi...). Jinak je zajimave ze v tomto ohledu je pevna linka nekolikanasobne bezpecnejsi nez mobil...

Tata (at mu je mramor lehky) mne vzdycky rikal: Synu pamatuj. Normalni elektricky drat ma vzdycky dva konce, jen ten telefonni ma tri...
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“