Podvodnik Pardubice
Moderátor: Moderátoři
Člověk si musí zvyknout na určité míry rizika a zvykat si zahrnovat je do svých kalkulací, nebo dokonce chvílema nekalkulovat
jinými slovy se tomu říká nadhled.
Andrea píše:Spousta lidí dneska prodává/vyhazuje funkční elektroniku jen proto, že mít déle jak rok stejný mobil/MP3/mikrovlnku/televizi není "in".
Ano presne tak a pak se najdou taci jako ja, kteri nechteji byt in jen chteji usetrit. Po roce se mobil prodava za polovinu a jeste mene. Akorat bezpecnejsi je bazar s nejakymi referencemi.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Crifodo píše:Co bude dělat vdova s aparaturou a měřákama koncesionáře, a na co bude EMO vnučce gramofon, cívkáč a lampáč po dědovi.
Marně přemýšlím, kde je chyba, když tady mám gramofon s troubou na klíček po dědovi a neprodal jsem ho, i když mě za ten kus (téměř nefunkčního) plechu nabízeli 4000Kč. Chyba bude asi v tom, že nejsem ženská a dostatečně EMO, spíš permanentně nasr*
Ovšem tenhle příklad budí daleko víc důvěry ke koupi než poprskanej mobil od nějakýho zlodějíčka.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
DrFus píše:Jak to dopadne mě opravdu bude zajímat. Bude se všechno schovávat za bankovní tajemství. Pochybuji že částka byla tak veliká že policie se bude moci šťourat v onom účtu. Zločinci jsou podle mých zkušeností v této zemi hájeni.
orgány činné v trestnom konaní majú právo (aspoň v slovenskej džamahírii) pozrieť do účtu aj pri krádeži alebo podvode v hodnote jedného eurotugríka... predpokladám že v českej džamahírii to nebude inak.