Žiju si svůj bastlpříběh jé je je jé.Andrea píše:Nonstop, já chci žít nonstop a s tím co přijde, mám chuť se rvát...
Michael Jakckson zemřel...
Moderátor: Moderátoři
Split píše:co mozem povedat..dost ma to zarmutilo..pred par rokmi ma takto isto zaskocila spava ze zomrel rapper proof (teraz si poviete blbe decko ocuva negrov)
Řekl bych že Jackson Five byli docela fajn tak jako byly dobré The Supremes nebo pozdějc EnVogue. Nebo skoro neznámí The O'Jays. Prostě černí co se nestyděli za to že jsou černí a neměli zapotřebí dávat si s xichtem dělat zvěrstva. Myslím že v soulu, r&b atd. naopak na černé nikdo nemá! částečně to platí i o disco. To co přišlo pak, už nemá s hudbou moc co dělat, spíš s tím globalizovaným popovým megaprůmyslem a tenhle džeksn mi teda chybět nebude... vlastně to byl chudák. Jeden rok poťapanej strachem z infekce, pak pedofilie s malým makuláj kulkinem, pak zas musulmanem, pak ženatým fotrem... vylízaná zpovykaná megastar, ani za ty šílený prachy nebyl asi chvíli šťastnej.
Dlužno ale říct, že ty megaprachy aspoň nikomu neukradl, na rozdíl od různých privatizačních šejdířů mu je zblblí fans nasypali sami