audio kazety ferrochrom

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Sendyx

#16 Příspěvek od Sendyx »

Proč komerčních ? Si můžeš vytáhnout špuli s nějakým surovým materiálem a pro poslech si to namíchat a namásterovat podle okamžité nálady. :wink:
Crifodo

#17 Příspěvek od Crifodo »

Ach tak :roll: ty máš pod postelí primární studiový záznamy D.P. nebo L.Z.? :D já ne.
Ledaže bych si na to napřed natočil sbor místních učitelů... nevím jestli by mi to okamžitou náladou pomohlo nebo přitížilo :twisted:
Za kolik kocourkovských je k mání taková špulka dvoupalcového Basfu? Nevyjde levnějc když si lokální kapelu předplatíš naživo?
Sendyx

#18 Příspěvek od Sendyx »

No, tak leze to do peněz. Špulka původních materiálů stála kdysi 12-16K, Emtec vyšel tuším na 8-9K, Basf byl mezi tím.
jef111
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od jef111 »

Ohledně toho záznamovýho materiálu - sice mám jen dvoustopu a používám čtvrtpalcový pásky ale sháním je za cenu slušnější audiokazety, sice jetý ale často ve velmi solidním stavu...
Nemyslím že pro domácí použití má víc jak 4 stopy nějakej význam. Mě dokonce stačí dvě :D Ale to přeci neznamená že člověk nemůže mít doma magneťák třeba těch 16 stop.
Kdybych něco takovýho měl, tak si asi do každé dvojice stop nahraju jedno stereo a budu si přepínat program podle aktuální nálady :lol:

Pak taky se dá dostat k nahrávání živých vystoupení přímo z mixu a tam si to na těch 16 stop nahrát, pěkně každý majk do jedný stopy. Snaživější a patřičně nadšení lidé tohle dělají. Pravda potřeba dodávku, no ale co by správný nadšenec pro takový záznam neudělal...

Jen Ti Crifodo musím dát za pravdu v jedné věci - ty baby se na to balej opravdu blbě :D ještě že jsem to nezkoušel... :roll:
Olovnatý cín je vhodný k pájení ale není k jídlu. Bezolovnatý cín je sice možné jíst ale nejde jím pájet :D
www.sigmaphon.cz
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“