ODS představuje program
Moderátor: Moderátoři
Tisíce a tisíce let jedině funkční byly feudální monarchie, kde byla jasně daná autorita na základě toho, kdo je nejschopnější, nejzodpovědnější a má autoritu. Demokracie fungujou chvilkama tam, kde jsou výjimečně rozumní a dospělí lidi ochotní se dohodnout, což tady nehrozí
sohlasím, že technické provedení je na odbornících, ale to jestli povolím základnu cizím vojsků či ne to je přece snadná otázka i pro největšího laika , málokdo řeší pokud se pohybují daně v rozumných mezích, ale pokud zvýhodním určitou skupinu povolání musím umět zdůvodnit ostatním proč zrovna je a když to neumím tak to nedělám . A vzlášť přes masivní odpor. Kdy už si konečně politici uvědomí, že jsou jen státní zaměstnanec kterému na plat přispíváme všichni. Já jako šéf majitel si nedokážu představit, že by mi zaměstnanec řekl do toho nemluv tomu nerozumíš a nepřesvědčil tě o tom.BOBOBO píše:Nemohu s Tebou souhlasit , jsou otázky , do kterých my neznalí v těchto věcech se řídící pocity , nemůžem kecat .
Afgánistán i když nevím o co tam jde, neřeším co tam naši vojáci dělají, ale kdyby většina lidů dala najevo že si nepřeje ( pochopitelně ověřené referendem) naše vojáky v cizích misích tak mě přijde logické , že by se neuskutečnili , pořád je to o tom že někdo bez souhlasu většiny vezme jí svěřené peníze a udělá s nimi co chce aniž by jí přesvědčil o tom, že to je správný krok , to je podle mě prasečina.