Overeni funkcnosti stranek ... dekuji

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
jave

#16 Příspěvek od jave »

stepa píše:
jave píše:Tyden stara instalace nebo spise preinstalace XP. V opere to jede OK

Vytloukáš klín klínem :wink:

Krome te stranky vse chodi jak ma. Zkousel jsem atualizovat IE na 8 a stejne to neslo. Dnes jsem se pripojil na free hostpotu a tam to chodi i v maxthonu. Ted jsem se vratil na sveho providera a nejde to. V opere to chodi tam i tam.
Radu dá ti každý dobrý přítel, ale málo který dá ti mouky pytel !!!
EKKAR

#17 Příspěvek od EKKAR »

Což znamená, že opravdu máš nějaký haluze - minimálně v připojení přes providera. Tohle asi nebude přímo u Tebe v kompu, to by to nechodilo na tom IE nebo Maxthonu ani jinde. Pokud se ale na jiném AP normálně přihákuješ a chodí to i v jiných prohlížečích, trošičku bych zatřepal Tvému providerovi sebevědomím - chyba bude na jeho straně. Nuž, dělej jak rozumíš...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
jave

#18 Příspěvek od jave »

EKKAR píše:Což znamená, že opravdu máš nějaký haluze - minimálně v připojení přes providera. Tohle asi nebude přímo u Tebe v kompu, to by to nechodilo na tom IE nebo Maxthonu ani jinde. Pokud se ale na jiném AP normálně přihákuješ a chodí to i v jiných prohlížečích, trošičku bych zatřepal Tvému providerovi sebevědomím - chyba bude na jeho straně. Nuž, dělej jak rozumíš...

Uz jsem mu poslal email s dotazem. Moc diky vsem
Radu dá ti každý dobrý přítel, ale málo který dá ti mouky pytel !!!
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“