zesilovač do můstku?

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Sejny

#16 Příspěvek od Sejny »

DjRix píše:A můžeš mi prosímtě prozradit čím to hodláš ten udělanej super-zes krmit? A pokud nemáš minimálně Clariona za 20 litrů tak ani neodpovídej!!!!

Ale odbočilo se od tématu. Zdá se že zdendako99 se už neozval tak myslím že dohadování se jakej zes je lepší by bylo vhodnější probrat v extra tématu.
co třeba měřící HI-FI tuner co vyšel v electusu 2002? :lol: ten bude bezpečně lepší než tvůj Clarion za dvacku :wink:
a nakonec tam můžu dát i tuner Tesla T710 :lol:
DjRix
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od DjRix »

No víš já ani rádio neposlouchám,jen MP3,takže je mi vcelku jedno jakej je ten tuner z AR i když ta konstrukce byla solidní,sám mám SONY za 7 tisís a nemám asi tak fajnový uši jak ty,aby mě sralo že tím krmím RTO zesák za 2 litry a Carpowery dohromady za další 2,ale prosím,pokud máš nějakou super tichou t613 tak potom jak je libo....
Klídek chlapi,to je nulák...
Sejny

#18 Příspěvek od Sejny »

jel jsi někdy v 613? asi ne....víš ona je/pokud nemáš zaplý topení/vevnitř velice tichá... 8-) proč si pořád myslíš že jsem nějakej netopír neboco? :lol: klídek...nebudu to spojovat uhlíkovejma kabelama...ani konektory nebudou zlacené a x dalších kravin...mám jen rád pěkně hrající a trvanlivý zesilovač...což dokáže poskytnout málokterá značka na trhu....
rezis

#19 Příspěvek od rezis »

Krasne se tu hadate ale pripojim se na stranu DjRixe ono doby kdy se vyplatilo kutit jsou pryc. Zkousel jsi Sejny nekdy postavit pulzni menic? Ne navrhnout ale postavit? ver ze to neni tak jednoduche a to jsme na zacatku zes.
Internet - metla lidstva
Sejny

#20 Příspěvek od Sejny »

rezis píše:Krasne se tu hadate ale pripojim se na stranu DjRixe ono doby kdy se vyplatilo kutit jsou pryc. Zkousel jsi Sejny nekdy postavit pulzni menic? Ne navrhnout ale postavit? ver ze to neni tak jednoduche a to jsme na zacatku zes.
ano je problém sehnat feritové jádro to toho trafa...pak rychlé diody....to vše uznávám :wink:
annn

#21 Příspěvek od annn »

Ještě ke stavbě: Dneska se asi opravdu vyplatí zesik do auta koupit. Chtěl bych vidět někoho, kdo by navrhoval měnič, předzesl, zesl...(hlavně ten měnič 8O ) Asi ale není řeč o navrhování a spíše stavbě: Obšlehneš to z příručky mladých svišťů nebo ABC, jenže součástky tě vyjdou minimálně na čtyřnásobek. | K argumentům stavitelů bych dodal, že si jistě každý uvědomuje, že to co udává výrobce na krabici je v 90 procentech případů fikce (proč asi vznikly výkony typu P.M.P.O atd.).
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“