Uznávam, s tým kondom som to prešvihol. Nevedel som čo, tak som začal blbnúť. Dobré diódy, že to vydržali Vymenil som kondenzátor pred tým "veľkým" odporom, dal som 1000uF/40V, som zvedavý.
Bujarko, pochopil som. Na schéme je to len ako modul, na doske je TDA5510-02 a TBA 130. Ten ma asi zaujíma. Pozriem datasheety.
Ta odpoved predtym bola len taka strela na slepo...ked ze nemam schemu z modulov.
Typoval by som nejaky obvod okolo regul.hlasitosti.TBA130 ma ovladanie i2c + mute
Chcelo by to pocut charakter toho zvuku...
Dozvedel som sa, že ten televíz znovu vysadil. Môže to robiť ten násobič? Nerád by som ho kupoval zbytočne, tá oprava presahuje hranicu rentability. Popr. môžem ho nabastliť z COLORa 416-kovej rady? Ďakujem za odpoveď.
TV je zase u mňa, mŕtva. Odpojil som procesor (vytiahnutím tých dvoch kšánd), mal by naskočiť riadkáč, nič. Odpojil som násobič od trafa, nič. Takže je to v zdroji. Na 78M05 ani na 7812 žiadne napätia, na C626 prítomných 325V, na C647 číslá skáču medzi 7,3V a 8,4V. TDA3640, D647 i okolité elyty menené, drtivá väčšina zdrojovej časti prespájkovaná. Kto poradí?