SENCOR SLT32F23M4, nastavení bílé

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
ok1hga

#16 Příspěvek od ok1hga »

děkuji za projevenou důvěru, kod funguje, RGB nastaveno !!!
Bílá je teď jako alabastr !
jen mě mrzí ta řada kecálistů se svými zbytečnými kydy !
Killroy
Moderátor

#17 Příspěvek od Killroy »

ok1hga píše:jen mě mrzí ta řada kecálistů se svými zbytečnými kydy !

No tys nám toho tady od roku 2006 taky zatím moc neporadil.. :roll:

Killroy
PeteBurns
Zablokován
Zablokován

#18 Příspěvek od PeteBurns »

Killroy, myslím, že by si mal zvážiť to mazanie tých postupov do SM, minimálne čo sa LCD a plaziem týka, sám vidíš, že veľa ľudom to často veľmi pomôže...určite je vhodnejšie po nájdení príslušného vlákna ten postup nájsť, človeka to poteší, ako má stále niekto otravovať, napríklad Kozoku, s neustálymi žiadosťami o vstup do SM :wink: Našťastie Kozoka nie je z tých, čo by robili s týmito vecami drahoty :D Myslím že aj toto je súčasť a samotné poslanie bastliarne - nech si každý, kto má chuť, na vlastnom spotrebiči zabastlí podľa vlastného uváženia :wink: Už aj práve preto, že sekcia je pre laikov a toto nie je profi servisné fórum, tak by tu s princípu takéto obmedzenia byť nemali :?
Killroy
Moderátor

#19 Příspěvek od Killroy »

PeteBurns píše:Killroy, myslím, že by si mal zvážiť to mazanie tých postupov do SM..

Já myslím že už se tady toto téma několikrát probíralo. Naposledy v tomto vlákně. Servisní menu prostě není určeno laické veřejnosti a tím je rozhodnuto. Pokud se někdo ze znalých uživatelů uvolí sem nějaké vstupy dát a druhému to pomůže, je to jeho osobní věc a je mi to jedno. Nicméně hned po využití tuto informaci smažu, stejně jako se to stalo v tomto případě. Nikdo přece nikomu nebrání aby si to vyměnili třeba po SZ, ale ve vláknech to trvale zveřejněno nezůstane. A předpokládám, že mě v tom ostatní moderátoři podpoří.

Killroy
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“