Pracovní grilování

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od ZdenekHQ »

To koření na americký brambory je využitelný mnohem více, než se zdá. Od přísady do vařených brambor až po to moje koleno - jedna "várka" byla naložená v něm a u mojí milé jednoznačně zvítězila.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
pida_m

#17 Příspěvek od pida_m »

Zdenku dík za typ, zítra grilujeme tak to vyzkouším.
.. a ovarové koleno mám moc rád, jen mi ho rodiče moc nedělaj, teda spíš vůbec, prej kvůli zdraví.
Ale není nic lepšího než dietní bůček, že.
- poznámka pro event. čtenářky tohoto fora: jsem hubenej.
píďa
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od pajosek2 »

To mi v práci vaříme taktéž.Děje se to přes topnou sezónu,když nám vyjde pracovní víkend.Běžně se peče maso,vaří držková polévka nebo guláš. Kolega tam vařil i tlačenky.prostě pohodička.
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.

Nemám zájem o korekci pravopisu.
Venda

#19 Příspěvek od Venda »

To Hill: napadlo mě, že sis mě proklepnul přes IP, ale to mě k tobě moc nesedělo... .

Taky jsme zkoušeli rozříznout vepřovou plec na velkej plát, osolit, opepřit, potřít hořčicej, poklást plátkama žampionů a plátkama česnekový slaniny, zarolovali a po dvoudenním odležení jsme to ogrilovali, taky dost dobrý.
Hill
Administrátor

#20 Příspěvek od Hill »

Ale houbeles, jak jsem četl o minihospodě v přízemí, tak jsem to přímo viděl před sebou, těch pár stolků, pípa, pár kroků do lékárny, snad pro každý případ...
Tento svět je celkem malý: minulý týden jsem byl na skok u Crifoda, Vrkyho potkávám tak jednou za čtrnáct dní, někdy častěji, předevčírem jsem se v AME potkal se živoucím BU2520... je tedy pravděpodobné, že jsem u vás v práci už taky měl co o čunění.
Ale vraťte se ke grilování, já jsem víc gulášovej.
Maskot

#21 Příspěvek od Maskot »

Hill píše:..Tento svět je celkem malý: minulý týden jsem byl na skok u Crifoda, Vrkyho potkávám tak jednou za čtrnáct dní, někdy častěji, předevčírem jsem se v AME potkal se živoucím BU2520....

:D A az pojedes do Pratru na kolotoc dej vedet :D
Hill
Administrátor

#22 Příspěvek od Hill »

To dám, ale nejspíš, až pojedu sám. Jezdím kolem víckrát za rok, ale většinou se sestavou lidí, kteří by pro takovou zastávku neměli právě pochopení.
Já nevím, kam všichni pořád tak spěchají...
EKKAR

#23 Příspěvek od EKKAR »

Hill píše:...Já nevím, kam všichni pořád tak spěchají...

Mně to přijde, že tam, co se k maceškám čuchá odspodu - protože ti, co nejvíc spěchali, už tam jsou...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“