Killroy píše: ... A pokud budou pokračoval jakékoliv invektivy, končíme.
Ale tímhle "náš" urážlivý
toonnyy přeci "vyhrožuje" už výše:
toonnyy píše:....Telku sem dostal zadara,tak mě stále jen těch cca 800Kč za to trafo,nechce se mi do ní dále investovat(oprava u odborníka = 1Kč součástka + 800 za práci). ....
.... Měl sem za to,že na tomto foru jsou machři,kteří,pokud to bude možné,poradí těm méně znalým.A jak sem psal,pokud budu vědět CO,tak to dokážu vyměnit. ....Opravovat TV však neumím,tedy neumím najít závadu,proto jsem se obrátil na toto forum.MOC DĚKUJI ZA TVŮJ NÁZOR!Prosím admina o zamknutí!
A nevím co myslíš tím ZVRÁCENÉM POSTOJI!
....A dělal jsem třeba komplet elktřinu v 1 patrovém baráku zdarma,včetně sekání,tahání kabelů atd.Zdarma proto,že to byl kamarád.Zaplatil jen materiál.
- a to to ještě dodatečné "zvýraznil" tučným písmem - původně to nebylo, zrovna tak, že tam přidal tu poslední větu.
..........................................................................................................................................................
toonnyy - "telku jsem dostal zdara, tak mně ji tady taky zadara opravte!!!" - tak nějak sis to představoval?
Opravovat TV neumíš, tedy neumíš najít závadu, ..... zato umíš dobře "pindat a rýpat" do servisáků a přitom od nich očekáváš rady. Divím se
Mysterimu, že se tě snažil nasměrovat k řešení i poté, co jsi měl blbé pindy.
Sám jsi za 3 roky (so ses tu na
EB zaregistroval) toho moc neporadil (v těch 5-ti vláknech, do kterých jsi přispěl - z toho je ještě většina tvých, kde jenom čekáš rady

), zato se rozčiluješ, že tobě se konkretní pomoci nedostává.
Za ty 3 roky, nejenže jsi sám nic neukázal, ale asi také
nic nečteš - jinak bys "z klávesnice" nic takového nevypustil.
Takových jako jsi ty, tady už bylo (pohledej si sám, ani odkazy ti tu dávat nebudu)