ZdenekHQ píše:byla provedena malá úprava, aby zůstal "hanoben" pouze přímý odkaz. Což nic nemění na věci, že toto jméno se zde v čitelné podobě vyskytovat nebude, protože je častou příčinou sáhodlouhých a nesmyslných diskuzí.[/i][/color]
Jakešovo zvratné "se": ...bylo mínění, že věci se...
kdo rozhoduje o nevhodnosti sáhodlouhých diskusí? Okolo voru na řece je sáhodlouhá diskuse, okolo každé opravy TV diletantem taky.
Pořád nebylo nikým adresně a jasně řečeno, co konkrétně a komu konkrétně ten člověk provedl na EB a jaké pravidlo porušil. Než se tak stane, budu mít sklon vidět dotyčné restrikce jako akci kluků, co spolu mluví (asi tak 12letých)

Hill píše:Samozřejmě nemám radost z toho, když se mi donese, že Bastlírnu napadá někdo na jiném webu, ale je to jeho díl svobody. Dokud to nedělá tady.
Já jsem taky za EB rád, protože mi připadá užitečná, ale momentálně mám daleko k tomu, abych ji vnímal jako něco na podstavci, jehož čest je nutno mečem bránit. Napadat se dají konkrétní lidi nebo jejich výroky. Z úrovně jednotlivých účastníků se pak teprve event. dá uvažovat o úrovni celku - víceméně virtuálního.
Úroveň celku skutečného by se dala posuzovat podle výsledku a úrovně společné práce, která je logicky možná jen mezi jedinci kooperujícími, nikoliv napadajícími kvůli hovadinám. Aneb kde se dva perou, třetí vítězí. V malém i na úrovni kontinentu

Původně tu byl prales, pak pasáci prasat, pak řemeslníci a Křižík, dneska se to zase vrací k těm vepřům...