Prosim vas nema niekto obrazok dosky zo strany spojov na azk 220? velmi by ste pomohli. ked treba zaplatim. MOj email:bamby99@azet.sk vopred velmi dakujem
Ahoj.Mám tady s tím koncem takový problém.Na výstupu už nejsou ty teslácké hvězdice,ale bylo tam něco jiného,tak jsem to předělával,ale jaksi teďka nevím,který "drát" bude plus a který mínus?říkal jsem si,že asi oba kanály by měly mít stejné zapojení,tak jsem to zapojil tak,že z těch desek co jsou na bočních chladičích jsem vzal plus a ze zadních mínus,ale nezdá se mi to.Skoušel jsem na jednom kanále ten výstup přepólovat a zdá se,že to lépe basuje,což by znamenalo,že ty koncáky asi nejsou zapojené oba ůplně stejně.Tak nevím.Nemáte někdo to schéma?Díky za rady.
Nastav poťákem zesílení na 1.00000 tj. co na fstupu, to na fýstupu (proti gnd), do fstupu dej z generátoru třeba 2Vef 200Hz a můžeš foltmetrem měřit fstup proti fýstupům (fásový posun zanedbej).
Člověk s nickem kuchtiklibor je zm.rd zm.rdovatá, objednal si u mě kompletní servisní manuál k AZK220 a když jsem mu ho poslal, odmítl ho převzít a přišlo mi to zpět, takže ve výsledku mě ta jeho legrácka stála 60Kč. Probíralo se to i na audiowebu, myslím, že vyj.ebal i s někým dalším.
To cloveka jiste na...e,ale tezko krome osobniho jednani s tim cokoliv delat.Snad podnet pro adminy prislusnych webu a z toho plynouci ban IP dotycneho.
Zbytečná citace celého přechozího příspěvku vymazána. Hill