Zháňam schému: osciloskop T565 Križík

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Jarosinek

#16 Příspěvek od Jarosinek »

Pokud někdo ještě shání manuál na toho Křižíka (tedy elektronková verze), tak mám celou servisní knížku . Mám celý fungující osciloskop T565 i s náhradníma elektronkama a náhradní obrazovku.
Ten manuál můžu oskenovat.
Naposledy upravil(a) Jarosinek dne 15 dub 2017, 10:35, celkem upraveno 1 x.
Eleman

#17 Příspěvek od Eleman »

Elektronková verze měla obrazovku B10S1 RFT. Možná bude stejná i u tranzistorové.
Člověk se celý život učí jenom proto, aby ve stáří všechno zapomněl.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
vombat
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od vombat »

Podle patice to skutečně vypadá na B10S1, kryt je také stejný a je celkem i logické, že obrazovka zůstala stejná.
vombat
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od vombat »

Potvrzuji, je tam osazená B10S1, zakoupena od uživatele Jarosinek, funguje bezvadně. Původně byla uložena v mechové gumě, ta ale byla stářím tvrdá a ztyřelá. Molitan jsem zavrhl a nakonec jsem to vyřešil lepící páskou silnou cca 2mm(lepící vrstva + pěnový plast) - na obrazovku u hrdla 2 závity, na kónus obrazovky po 1/4 obvodu pásky (2-3 vrstvy) podle krytu. Obrazovka musí jít lehce nasunout do krytu, nesmí tam být vůle a nesmí se dotýkat krytu. Přední černý díl ji musí zlehka domáčknout(je olepen gumou) do krytu. Po kontrole kondesátorů zdroje jsem zapnul osciloskop na cca 2hod. bez nasunuté patice - zformování elektrolytů a odstranění případných poruch, kontrola napětí podle datasheetu obrazovky. Pak zapnutí s nasunutou paticí a kontrola funkcí - bez problémů, jen bylo nutné očistit vstupní zdířky.
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“