Autorádio Sencor zkratuje

Poruchy, opravy, rady, návody (kromě návodů na UNLOCK !)

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Philip_Fry

#16 Příspěvek od Philip_Fry »

EKKAR : Já si myslím, že stejným způsobem má zřejmě řešené přívody napájení i toto rádio, problém je v tom, že rádio bez zapnutého klíčku zapalování nejde zapnout, tak raději spousta lidí zvolí připojení obou přívodů napájení do místa, kde je trvale +12V.
rezis

#17 Příspěvek od rezis »

Proto jsem pro originální autorádia. která jdou zapnout i bez klíčku a přitom se samy při vytažení klíčku vypnou a po zasunutí zapnou.
Měl jsme sencor kd emi to dělal konec. Nevypnul se ale zustal jen mute. Řídicí napětí bylo ok tak jsme jej vyměnil a pohoda. Ale to je třeba měřit.
Internet - metla lidstva
breta1

#18 Příspěvek od breta1 »

Jenom pro zajímavost, že je potřeba si s připojením pohrát.
Mám PIONER DEH-2220UB, který jsem montoval do OCTAVIA1.
Když je rádio vypnuté a jsou oba dráty na 12V, bere rádio 73mA, když se ten správný drát odpojí přes kontakt vytažení klíčku, klesne to na 1mA.
galjo

#19 Příspěvek od galjo »

mirosne píše:Presne tak ako hovoríš,ale ten odber určite nevybije štartovaciu batériu.(ak je dobrá)
To by si bol strašne prekvapený , že na retí den máš baterku vybitú autorádiom , ked sa odoberie čelný panel a rádio začne blikať.. Ja som to riešil dlho.. a teraz panel nevyberám a baterka vydrží o moc dlhšie. :roll:
mi-ro

#20 Příspěvek od mi-ro »

Doplním k výše uvedeným příspěvkům, při měření proudu rádia po vypnutí počkejte cca 1min, některá rádia "uspí" koncák až po delší době po vypnutí.
..to bude jen ňákej odpůrek
Odpovědět

Zpět na „Autorádia“