Jo a třeba do vany doma existuje takový malý protiproud, čerpadlo na 12V přes trafo. Mám to doma a nikdy jsem neměl strach s tímto zařízením vlézt do vany a ta kopelna ještě nemá ani chránič. Trafo je v plastovém obalu umístěné kus od vany a tam vede jen kabel do čerpadla s 12Volty SS. Trafo je s dvojitou izolací, takže tady nebezpečí není. Přečti si vyhlášku o mokrých prostředích a tam máš i kolik voltů je povolených, a kde má být umístěn zdroj nízkého bezpečného napětí. Třeba zde:
http://elektrika.cz/data/clanky/pouziti ... ezpecnosti
Možná budeš mít jasno
edit: Ještě mě napadá, že se lidé nebojí těch masážních vaniček na nohy, také se to dává do zásuvek 230V stř. a tam je také prostor 0. Právě, že je tam uvnitř schované trafo a to teprve napájí motorek a vibrátor. Kdo se bojí.... Spíš bych se opravdu podíval proč Ti nefunguje ta hydraulika, nebo pneu. Ono by jsi mohl mít problém třeba s pojišťovnou, kdyby došlo k nějakému problému a původně tam mělo být pneu zařízení a místo něj elektrika i když bezpečná. Záleží také jestli je to pro Tvou osobní potřebu, anebo pro cizího, pak je to horší

Když něco nevíte...klidně se zeptejte

Co vás nezabije, to vás posílí

Jenys