Správně koupil jsem ho na aukru. Asi nebudu první kdo takdle dopad.

Naštěstí jsem ho koupil celkem levně a hlavně s asi sedmi sondama, manuálem a veškerou kabeláží.
Ta jednička je myšlená že by mi měl multimetr ukazovat nekončně velkej odpor mezi jednotlivejma vývodama prim - sek (samozřejně měřím bez napětí), což u mě neukazuje odpor v řádech stovek ohm (trafo jsem vypájel).
O měřáky se snažím starat tendle už mám od 96 roku a kromě toho že se mu už dělaj fleky na displeji tak funguje. Ale je pravda že sem s ním dělal většinou auta.
Jinak to trafo má má takovej měděnej obal teda spíš pásek okolo cívek proto ty jiskry nevidím ale jdou tam jsou slyšet. Mezi jednotlivejma vývodama cívek vypálený cestičky nejsou. Při měření napětí na kterýmkoliv vývodu se indukuje jen část napětí pak se ozve jiskra napětí zmizí pak znova až se díky tý paměti chyb co má ten měnič odpojí prim napětí.
To jestli si někdo hrál s napětím ....nevím ale myslím si že ne protože v tom zdroji se jedním trimrem nastavují všechny napětí a ty se pak kontrolují jestli jsou v patřičných mezích. To by se asi spálili všechny IO a ty jsou v pohodě.