Jinak tyto věci jsou dělané pouze na tu "víkendovou" práci, tzn. pracovat chvilku, nechat vychladi pivo i přístroj, vypít pivko a pracovat zase chvilku. Pokud se to šetří, tak to vydrží klidně 15 let. Na práci v extra podmínkách (záchvat pracovního šilenství) se musí kupovat ty dražší, co označují v supermarketech jako profesionální. Do profesionálních to má sice daleko, ale je to dimenzováno na větší zátěž a hlavně to nemá úchyty jen v plastu.
Servis el.nářadí zn. MATRIX
Moderátor: Moderátoři
Jinak tyto věci jsou dělané pouze na tu "víkendovou" práci, tzn. pracovat chvilku, nechat vychladi pivo i přístroj, vypít pivko a pracovat zase chvilku. Pokud se to šetří, tak to vydrží klidně 15 let. Na práci v extra podmínkách (záchvat pracovního šilenství) se musí kupovat ty dražší, co označují v supermarketech jako profesionální. Do profesionálních to má sice daleko, ale je to dimenzováno na větší zátěž a hlavně to nemá úchyty jen v plastu.
Tak jsem to odevzdal do sběrného dvora, kde se toho s radostí ujali tamní hoši se slovy že to se vyřeší. Nedávno jsem tam byl s jinými krámy a dozvěděl jsem se že se kotva dala normálně koupit v Trafomotu v Brně za cca 450 Kč. Mně to líto nepřišlo, protože jsem za podobnou cenu dostal funkční starší benziňák, který mi vyhovuje více.
Ale je to důkaz, že nelze dát jen na opraváře v servisech a že je to zase problém informací a shánění (dříve jsme na to byli zvyklí, ale teď už jsme si odvykli a neumíme to).
U těch prodejců jsem si jistý, že nikoliv, a u těch "servisáků" by mě zajímalo, jestli vědí jakým jiným slovem se řekne kotva.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)