Přestavba sporáku MORA 3471

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
kevin_mitnick

#16 Příspěvek od kevin_mitnick »

ZdenekHQ píše:Senzorový ovládání vedle ploten je šílenost. Na druhou stranu a v souladu s normou snad máte mít vedle sporáku vypínač, ne ? Netřeba běhat do rozvodny.

To by nesmel nasim proti me vuli delat kuchyn soused - vseumel. Mamce se nelibila predstava vypinace na novych obkladackach a tak vypinac umistil dolu do skrinky pod pracovni deskou. Takze je pro mamu snazsi vyjit na chodbu k rozvadeci a shodit jistic, nez lezt dolu mezi kastroly...
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od ZdenekHQ »

kejki píše:Asi fakt vařím jinak, protože když dlouho, tak to jemně dusím a když ostře, tak krátce. A trouba je jinde, kde se k ní může líp.

Když už se dostanu ke sporáku, tak dělám víc věcí naráz, protože to je škoda času se piplat s jedním jídlem. Pokud se vaří jedna věc, je to v pohodě, pokud je v troubě maso, který nemůžeš péct na 100° a na dvou plotnách dva velký hrnce, jeden s polívkou, druhej s přílohou, už to po delší době začíná být poznat. Na ovládání ploten sklokeramiky mám klasický knoflíky a lineární termostaty (nikoliv skoková regulace), digitál jsem nechtěl, ale "minutka" na troubu je digitální a ta občas trošku pálí. :)

No a když je tady nějaká akce, tak to je teprv potom mazec. Nedá se pořád grilovat...

A vzhledem k finančnímu limitu jsem si řekl - raději za stejný peníze dobrá sklokeramika s horkovzdušnou troubou než nějaká nejlevnější indukce.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“