77milda77 píše:Výměna uhlíků v pračce dnes od zloděje taky stojí přes dva tisíce a je to záležitost stovky a tak když si vezme pětikilo tak řeknu fajn,ale dnes se každé chová postkomunistickým způsoběm..
Bohužel poskomunistický způsob uvažování v tomhle přetrvává v tobě (ostatně jako v mnohých dalších). Netvrdím že servisní práce jsou dneska lacinou záležitostí, taky to neschvaluju, taky se mi leccos zdá předražený a taky hledám jinou cestu když to jde.
Nicméně ty vidíš akorát jednu stranu mince, ne tu druhou. Ten člověk to má jako živobytí, investoval do vzdělání, dílenského vybavení a prostor k podnikání, platí daně a tak. A to dneska všechno něco stojí a ještě ho drbe stát kde může. Není důvod proč by tě to dělal za pět stovek i když by to určitě snadno šlo. Ale to by se ale potom musel chodit s celou rodinou pást na louku, anebo to dělat načerno a strkat to všechno do kapsy bez jakýchkoliv dalších nákladů jako to dělá kdejakej garážník..
Dělal jsem servis dost dlouho, servisáků znám ještě dost a tak vím dobře o čem píšu. A věř, že žádný touhle prací ještě nezbohatl ani nechrochtá blahem. Spíš naopak a můžeš si to s těmito názory zkusit dělat..
Mě je jedno, zda ti někdo tady pomůže s problémem, anebo ne. Spíš ale ne, protože tomu prostě vůbec nerozumíš. Ale prosím, nepiš sem nepodložený a zavádějící 3,14čoviny na téma ceny za opravy a co je, anebo není zlodějina. To fakt nemám rád..
Navíc u tebe je to hlavně daň za blbost už při nákupu. Mě třeba už od Samsungu nesmí domů ani květník.. Pro ostatní: prosím dál nerozvádět téma "jaká TV a od jakého výrobce je dobrá nebo špatná " Na to máme vlákno jinde.