Iphone 8gb, omylom som vymazal vsetko s telefonu

Vše, co se týká mobilních telefonů, GSM bran, mobilních datových připojení

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
martinservis

#16 Příspěvek od martinservis »

Bohuzel tento bb nejde odblokovat musel by se tam nahrat bb z ipadu 6:15 ale jsou s tim problemy a nedoporucuju nepojede gps a sem tam se ten telefon zasukuje.
petermasik

#17 Příspěvek od petermasik »

bb 6,15 z ipodu , prosim ta kde sa to da stiahnut ,nevadi ze fon nebude mat gps len nech je odbloknuty,tych programov je vela mam v nich zmetok ktory tam presne musi ist :roll:
martinservis

#18 Příspěvek od martinservis »

Stahni redsn0w_win_0.9.6rc19 a taky firmware co mas ted aktualni ten prejmenujes aby mel koncovku .ipsw spustis program vyberes firmware a pokracujes podle toho co ti bude psat program pak zaskrtnes ipad bb a cydia a pokracujes az do konce. Potom musis v iphonu v cydii nainstalovat ultrasn0w a hotovo. Snad sem to nedomotal :)
petermasik

#19 Příspěvek od petermasik »

martinservis pisal som ti SZ
petermasik

#20 Příspěvek od petermasik »

No tak uz som to tak dokrutil ze nejde nahrat uz vobec ziadny jb , telefon sa len zapne a stale svieti len jablko,ked tam dam nahrat soft ipsw tak sa to sekne v polovici a zamrzne , sakra ako ho ozivit ? existuje nejaky program na ozivenie ?
martinservis

#21 Příspěvek od martinservis »

Stahni si ireb tam dej 3g dej telefon do dfu probehne a zustane cerny nebo zeleny lcd pak pripoj k itunes nahrej soft a tel musi fungovat pak udelej jailbreak pres redsnow tam zaskrtnes install cydia a ipad bb .
V telefonu nainstalujes z cydie ultrasnow a tim je telefon odblokovany .
Pokud se ti podarilo uz pred tim dostat tam ipad bb tak tam musis nahrat custom sw ten si stahni na iphoneforu a taky tamtez najdes podrobny navod jak s toho ven .
petermasik

#22 Příspěvek od petermasik »

Martinservis Velike dikes postupoval som ako si pisal vsetko som spravil ako trebalo a telefon uz ide na vsetky siete este raz Velke DIKES :P
mirosne

#23 Příspěvek od mirosne »

Zdravím,potreboval by som pomoc,ak by bol niekto ochotný mi poradiť ako úplnému laikovi do Iphonov.
Dcéra vlastní Iphone 16Gb,model no.A1303,spravila nejaké továrenské nastavenie a teraz Iphone zobrazuje len USB kábel z ikonou iTunes.Čo som doteraz tu prečítal,vlastne prišla o FW.Skúšal som nainštalovať iTunes,ale nikde tam nevidím a ani nemám ponuku o zobrazení pripojených zariadení.Prosím Vás preto,o presnejší návod úplne krok po kroku,ako dostať FW do iPhonu.Díkes.
Pozdravujem Vás, Miro.
martinservis

#24 Příspěvek od martinservis »

Ahoj neprisla o FW ale zrejme byl telefon blokovany a nekdo tam nahral ipad bb skus stahnout tinyumbrella a tam kliknout na exit recovery
mirosne

#25 Příspěvek od mirosne »

Ahoj,dík za rýchlu reakciu.Urobil som,čo si kázal a stiahol som tinyumbrella v.6.12.00,otvoril som program,najprv mi zobrazilo nejaké anglické hlášky,ktoré som potvrdil,pripojil som iPhone k PC a Win7 mi vypísal,že nerozpoznal zariadenie,potom som chcel kliknúť v programe na exit recovery,ale nedalo sa mi to odkliknúť,lebo všetky políčka mi zobrazuje šedej farby a nedá sa ani jedno odkliknúť.V umbrelle vypisuje toto:
! TinyUmbrella s TSS server is NON running...
Čo mám robiť ďalej?
Pozdravujem Vás, Miro.
martinservis

#26 Příspěvek od martinservis »

Je potreba nainstalovat itunes pokud ani pak v itunes nerozpozna zarizeni v recovery modu tak je to problem hw a v tinyumbrelle se ti telefon zobrazi v levem sloupci je potreba na nej kliknout pak se zaktivuje i tlacitko exit rec.
mirosne

#27 Příspěvek od mirosne »

V tinyumbrelle sa mi ho podarilo pripojiť,stlačil som recovery na phone nabehli ikony tak ako to mala dcéra,odpojil som USB phone sa reštartoval a po zapnutí je zase v takom stave,ako bol.Skúsil som ho znova pripojiť na tinyumbrelle,no už sa mi to vôbec nedarí pripojiť.Myslíš,že je naozaj chyba v HW,alebo niečo robím zle?V iTunes ho tiež nechce pripojiť,popritom v pohode prejde aj do DFU módu aj do RECOVERY módu,no na PC sa nič nedeje.Pred vložením SIM vypisuje:iphone aktivujete vložením platnej SIM karty z vypnutým PIN kódom,ja mám však ORANGE a tam nie je možné vypnúť PIN.Nad ikonou iTunes svieti zámok.
Pozdravujem Vás, Miro.
martinservis

#28 Příspěvek od martinservis »

Stahni si redsn0w a original fw a v redsn0w udelej custom fw ten pak nahrej pres itunes do tel. Pokud to nepujde tak je to hw problem
mirosne

#29 Příspěvek od mirosne »

Jasne,ale ako zistím,aká tam bola verzia FW?
Pozdravujem Vás, Miro.
martinservis

#30 Příspěvek od martinservis »

To je jedno dej tam posledni
Odpovědět

Zpět na „GSM / CDMA / LTE technika a telefony“