Facebook záhada.
Moderátor: Moderátoři
- tiktak1953
This is: http://aktualne.atlas.sk/ako-sa-vysetro ... /politika/
Teraz budem OFF.
na zkoušku jsem zadal Katka Pozgayova a tam je odkazů spousta . . .
něco děláš blbě a nebo tě prostě mažou, ale nejsi ani na FB tak mi to není vůbec jasné . . .
- tomasjedno
tiktak1953 píše:...Mam dost rokov,problemov na to ,aby ste mi neposielali rozne susienky,...,DAKUJEM
Sušenky (cookies) ti neposílám já, ale kdejaký www server, na který se připojuješ.
- tiktak1953
- tiktak1953
Teraz pre vsetkych viacej.Vymazali sme CCleanerom toto:Temporary f...,History,cookies,recantey typed url,index dat...,last dow....,run,search....,other...,Predtym som si prispevky z PC vytlacil.Po vycisteni som pozrel na Aktualne a vsetky moje v PC prispevky uz tam neboli.Prihlasil som sa,napisal som jeden z tych prispevkov tam kde aj predtym ,a dal som pridat ci co.Pozeram a vsetky sa opat objavili,su zase tam.Isiel som na druhy PC, a tam ich zase nevidim,asi tolko.Ak nieco chcete sa spytat ,mate dobru naladu ,som tu.Alebo az zajtra,neni to surne,mozno syn to niekedy urobi ,prisiel teraz z roboty.Cavte.
--tomasjendo ,neviem ci si robis prdel.Ak nie prepac
P.S. Mnohi maju probl.na FB aj sa prihlasit
- tiktak1953
AT(aktualna tepl)+5°C.
P.S.Videl som na nete, ked som hladal ako sa prihlasit,ze ludia maju na FB mnohe problemy s pihlasenim,atd.aj preto som ten probl.na EB dal
Hillovi a jendovi som neake prispevy z FB co som napisal poslal na SZ,takze som si to nevymyslel,to len BY the way.
Hill mi napisal na SZ,teraz som to len nasiel:Rád bych ti pomohl, ale, i kdybych byl na facebooku, asi bych stejně těžko trasoval po netu, kde ty tvé příspěvky visí a kde už ne. O struktuře sítí toho zase tolik nevím.
Ano Hill,je treba zistit ako to funguje,keby som to bol vedel probl.vyriesim.
Teraz som nasiel aj od fransimor toto:To je hodně divný.Tohle slyším poprvé.Napisal som to presne, ako to je!Mne tiez neide do hlavy ,boli uz vymazane z CClinerom,zmizli z PC a az po prihlaseni a napisani novej spravy znovu sa v PC objavili.Niekde na neakom servery boli ulozene su,a ztadial sa vratil spat.Ak som napisal blbos,tak...
- tiktak1953
Este sa mi ukazalo taketo upozornenie ,ked som isiel na CCliner.to hadam nebude toho pricina,:Opera is still closing.Please wait.Normaly opera will close ,and this dialog will vanisch.If opera does not soon start by itself,you can select"Force start"
- Přílohy
-
2012-02-23_091026.png- (51.91 KiB) Staženo 76 x
- tiktak1953
- tiktak1953
- tiktak1953