Whirlpool AWT5088, při odstřeďování poskakuje

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
keemo

#16 Příspěvek od keemo »

ja len dufam ze si odstranil prepravnu listu....
jony

#17 Příspěvek od jony »

Tak jsem bádal. Po závaží žádná stopa. Všechny 3 ty plastové naháňky,nebo co to je jsou stejné a stejně těžké. Buben jsem zkoušel i celkem silou vyhybat,abych zjistil nějaký pohyb a nic. Je i v ose. Asi si donesu další závaží a budu je přilepovat,dokud to nevyvážím. Nevím,zdali by se udrželi i při praní,tak je potom sundám,sečtu váhu a vyrobím z nějakého zbytku nerezi vložku do té naháňky. Nebo se na to ... a jednoho dne,až budu koukat na ňejaky akčňák,budu ho mít v 3D. Projede okolo buben :D
tatramacek

#18 Příspěvek od tatramacek »

Já nevím proč si nedáš říct.. Přece ten buben a celá pračka nemůže začít "skákat" s ničeho nic.. A jak píše Keemík - některé modely WH to proti závaží nemají. Pračky mají tachodynamo na výstupu motoru od toho,aby si prádlo vyvážili v závislosti kolísání otáček motoru sami.. A pokud pračka vibruje tak to nebude jen tak samo sebou... Podívej se na ty příruby.... Protože pokud tam budeš přidělávat závaží tak dopadneš přesně takto: http://byznys.lidovky.cz/pozor-na-nebez ... penize_nev
keemo

#19 Příspěvek od keemo »

A tiez nenapisal ci tam nema tu prepravnu listu... To by tiez odpovedalo pochodovanim pri zmykani... Ta nasa nepochoduje len mierne vibruje pokial je bubon prazdny alebo nema vyvazenu napln...
jony

#20 Příspěvek od jony »

Tak já ji teda raději rozdělám. Nakonec to není tolik práce,jako frézovat nerez a dělat nějakou vložku. A ten transportní fix tam opravdu nemám. Tak špatně na tom nejsem
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“