CD vs MP3

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
pocitujlasku

#16 Příspěvek od pocitujlasku »

Crifodo píše:Možná se nějaký odvážný redaktor snažil o živý pořad s kupou vlastních CD a některá holt nebyly originály.

Neviem, ako je to v CR, ale na Slovensku je vypalnikom fuk z coho to hraje. Pre nich je podstatne, kolkokrat zaznela dana skladba za urcite obdobie. A to, ci to bolo MP3, alebo napalene cd, alebo origo ich nikdy nezaujimalo.
No vidis, a tak si sa bal
mi-ro

#17 Příspěvek od mi-ro »

To jsi asi špatně pochopil, nám vůbec nejde o nějaký práva (OSA jsou stejně zbytečná organizace jako policie, justice, státní úřady, hasiči... a myslím si o nich svý) ale tady šlo o to, že se někdy v pořadech o vážné nebo i rockové hudbě pouští v rozhlase různá CD i šelaky. Prostě rozhlas nemůže mít všechno v digitání podobě. Mě šlo ale úplně původně o relativně co nejspolehlivější reprodukci, v mým případě hymny. Není totiž nic trapnějšího, když ti stojí na place několik tisic licí vč. různých pochybných idividuí z vlády a tobě šelže hymna uprostřed skladby nebo ji player nemůže najít i když jsem ji předem stokrát zkoušel . :D
..to bude jen ňákej odpůrek
pocitujlasku

#18 Příspěvek od pocitujlasku »

To je Murphyho zakon, s tym nic neurobis.
Ale Philip_Fry mal dobry napad. Pustit to z dvoch nezavislych zdrojov, a len v pripade chyby vytiahnut druhu sablu.

Hlavne si skontroluj, ci mas navolenu spravnu skladbu. :D http://www.novinky.cz/koktejl/261343-na ... rtina.html
No vidis, a tak si sa bal
Odpovědět

Zpět na „Poradna“