Tak tuto fotku ani mapu jsem sice neviděl, ale je to přesně to místo, co jsem předpokládal. Nebýt toho, že to vedlo okolo silnice I. třídy, tak by to asi dopadlo jinak - bůhví, jestli by to někdo v poli někde u Kvítkovic vůbec zaznamenal (také by z toho byla zpráva v černé kronice) - a to jsou tam ty vedení 4 a hasiči by se tam jen tak nedostali.
Sakra, ta fotka vypadá fakt šíleně - na to, že tam hasiči šaškovali 2 hodiny (jak se žebříkem, tak i s plošinou) a vyslechli si i plány na přejetí lanovkou na druhý břeh moravy, tak to dopadlo ještě docela dobře
Náboj z úseku by tam sice mohl být (je to cca 7,5 Km z Otrokovic do Napajedel), ale myslím, že to mají v rozvodně nějak zařízené k vyzkratování náboje (i kdyby to museli dělat "ručně") - na sloupy nelezou jenom sebevrazi.
Teď jsem ale nahlédl do "důvěryhodného šlánku" na stránkách Blesku (což skoro nikdy nedělám) a dočetl jsem se (kromě obvyklých keců), že ji to také trochu koplo (i přes vypnutí elektřiny) - mohlo se jí při tom aspoň trochu rozsvítit, že je něco v nepořádku

.