Najvhodnejší OS pre PC s Intel Pentium II

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od ZdenekHQ »

Crifodo píše:Masochismus v kontextu s letopočtem, ve kterém chceš ten PC provozovat, číhá za každým rohem, tomu se nevyhneš. Stačí se chtít připojit na web a prohlížet soudobé stránky a je zle.

Většinu běžnýho pracovního dne trávím na PC s WIN98 s NSP a funguje všechno, co potřebuju. Naopak viry mají smůlu, s tímhle nepočítají. Když chci youtube v plné síle nebo být "in", zapnu si dvoujádrovýho noťase IBM a cítím se být silný. 8-)

Než mě ho teda sebere ten můj malej mizera.

P.S. Když mě provokují hláškama "Váš prohlížeč je zastaralý", prostě si změním ID v about:config . Hlavně v případě Komerční banky, ta vůbec netuší, s jak starou mašinou se dokážu připojit na jejich Mojibanku.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
judeware

#17 Příspěvek od judeware »

...Když mě provokují hláškama "Váš prohlížeč je zastaralý", prostě si změním ID v about:config...

Zdeňku, tato finta potlačí detekci verze prohlížeče webovými ser very? Pokud ano, nějaké know how by nebylo (záznam v registru, event. v nějakém souboru ve složce IE)?

Rady z www.winpack.org jsou perfektní. Sám používám jen záplatu pro flash disky. Jinak mám ale systém bez jediné reinstalace již od roku 2003 (hlavně z důvodu potřeby výhradního DOS režimu)! 2x migrovaný obsah HDD, jedna oprava zdroje.
Jirka
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Jirka »

judeware píše:
.. prostě si změním ID v about:config...

.., event. v nějakém souboru ve složce IE)?

about:config funguje ve Firefoxu nebo Opeře. Zadej do adresního řádku a uvidíš.
IE asi ne, nevím, nevyzkouším, novější IE nemám.
p32

#19 Příspěvek od p32 »

Taky by stačilo se mrknout do registrů.
Dlhovlasy_brat

#20 Příspěvek od Dlhovlasy_brat »

Takže,

nainštalujem tam Win 98 SE, ale z ktorej stránky si stiahnem spúšťaciu disketu, lebo keď to dám spustiť cez inštalačné CD tak mi ho nenačíta.

Skúšal som to stiahnúť aj cez www.bootdisc.com a potom som spustil program pre kopirovanie suborov a tak mi to nakopirovalo na disketu. Tak som PC restartoval, isiel som do BIOS-u a zmenil som poradie bootovacich jednotiek tak, ze na prve miesto som dal A (disketova mechanika), ulozil som zmeny v BIOS-e, PC som restartoval a potom mi naskočilo
"Veryfing DMI Pool Data" a blikajúci kurzor, stlačil som enter alebo ine klávesy, ale nechcelo to ani načítať.

Za rady vám dakujem
keemo

#21 Příspěvek od keemo »

nemas moznost nastavit boot z cd rom? ja som to mal uz na doske pre pentMMX
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“