Prosím o radu - EL34 Bias
Moderátor: Moderátoři
- thunderstrike
- Kontaktovat uživatele:
- thunderstrike
- Kontaktovat uživatele:
Ty korekce v Music 130 nic moc, jenže překuchávat se mi je nechce, to je škoda proto pasu po těch dvou Mono 130 a vlastním korekčním stupněm osazeným elektronkama.
PS: lampy nejsou na prodej, tak se mi ani neptejte
Chtěl bych si konečně postavit vlastní zesilovač, a zjistil jsem, že nechat namotat trafo vyjde na stejný peníz, jako koupě celého, zachovalého Musicu na aukru, kde mám ještě v ceně trafo síťové. Ovšem takovýto postup je příliš destruktivní a drastický a koupit dva music abych z nich ty trafa vykuchal se mi zdá škoda!
Nejvíce bych uplatnil dva kusy VT do Music 70 a síťové trafo do Music 130
Pokud někdo má, tak nabídněte
BOBOBO: Moje Music 130 má určité ,,kosmetické vady" takže kdyby měly jít ke sešrotování měl bych zájem, abych udělal z více kusů něco v zachovalém stavu
CZJKP1 píše:Já jsem koupil výhodně 8Ks fungl nových Tesla EL34 cena asi 300Kč/ks, poslední kusy zn. Tesla dělané už na slovensku (Dnes JJ)..ma.
...
A to jsou co za zázraky, to se nejdřív celá fabrika Tesla vyvezla na Slovensko i s perzonálem, tam vyrobili "poslední Tesly", pak tu fabriku zrušili, lidi vyházeli a postavili novou továrnu JJ ?
Jen skládání systému elektronek je stále ruční práce.
Tady je odkaz na nastavení od pana Webera: http://www.webervst.com/tubes1/calcbias.htm
Je to celkem dobrá pomůcka myslím