Posloucháme muziku

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
konosuke

#16 Příspěvek od konosuke »

Ségra měla na staré TV Sony vázičku s kytkou a vodou, 1000x jsem říkal:
dej to pryč, vyhoříš...ále...jednou tam byly děcka na návštěvě, lítaly sem a tam, vázička se vylila větracími otvory dovnitř. Barvy na obrazovce se slily dozelena, trochu to zasyčelo a televizor byl navěky vypnut.
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
Hejnicek

#17 Příspěvek od Hejnicek »

Zirafka píše:
konosuke píše: Nebo bedničky podlož cca 50 mm tlustou deskou bílého pěnového polystyrénu

To je dobrý nápad, zkusím to. Dole ve sklepě je ještě jedna deska ze stavby :-) Ačkoli ta má jen asi dva centimetry, tak dám dvě na sebe. Ještě vymyslet, jak to natřít, aby ta bílá netahala za oči.

Bily tvrzeny polystyren jsem jednoduse nabarvil malirskym valeckem namocenym do akrylove barvy, treba Klasik.
Zirafka

#18 Příspěvek od Zirafka »

BOBOBO píše:je to již nějaký čásek , co jsi je honila .

To máš pravdu, ale jednak jsem je nesplašila, druhak jsou pořád důležitější věci na práci a třeťak jsem opravdu zjistila, že tak malý šroubováček tu nikde není. A je nepředstavitelný problém jej koupit :D
tomasjedno

#19 Příspěvek od tomasjedno »

Zirafka píše:...tak malý šroubováček tu nikde není. A je nepředstavitelný problém jej koupit :D
Zkouším představit si, jaký problém brání v zakoupení tohohle. Peníze to nebudou :lol:
Hydrawerk

#20 Příspěvek od Hydrawerk »

Uh, tyhle šroubováčky mám taky, stály mě asi 30 Kč někdy v roce 2003 a jejich kvalita je mizerná. Raději si kupte nějaké za 150Kč i více...
Zirafka

#21 Příspěvek od Zirafka »

tomasjedno píše: Peníze to nebudou :lol:

Lenost, skleroza a případně poštovné :D

No jde o to, že stejně mám jen dva a potřebuji tři, takže čekám, až seženu ten třetí, to je ten skutečný důvod. Ale proč si nedělat srandičky :-)
Artaban001

#22 Příspěvek od Artaban001 »

Nějakej ten tesláckej "deck", co používal na přepínání předvoleb zamaskovanou telefonní klávesnici měl docela kvalitní, sice analogový tuner.. Podobný byl i v autorádiu, na kterém spolupracoval Philips.. Na šroubovák byla docela zaplněná stupnice..
ok1hga

#23 Příspěvek od ok1hga »

Hydrawerk

#24 Příspěvek od Hydrawerk »

Viděl jsem. Víš co to dá práce, když jsi miliardář a nevíš, za co utratit prachy? http://i.lidovky.cz/12/081/lnorg/APE44e ... 602501.jpg
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“