indukční vařič concept

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
hafca

#16 Příspěvek od hafca »

To má možná ta naše, ale je to k něčemu jinému. Údajně by měla poznat prázdný hrnec a po nějaké chvíli vypnout. Teplotní čidlo mít nějaké musí, jak jinak by poznala, že po vaření je horká víc než je pro dotyk příjemné?
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
p32

#17 Příspěvek od p32 »

Tak jak píše havca, prostě se přidávají stupně (teplotu) a je klid. Jako na plynovém sporáku a nikde ti nepíšou, kolik tam máš opravdu stupňů. To přece vidíš, že voda na nudle či polévku vaří, tak to stáhneš, ne ?
Tu cibulku děláš na sucho nebo na oleji ?
BOBOBO

#18 Příspěvek od BOBOBO »

Já na sádle ... :D
jery

#19 Příspěvek od jery »

na oleji :D ale jde spíše o delší pomalé vaření , u cibulky to vystojim

tak jsem prováděl hodinové měření :D
zatím u jedné funkce -rýže funguje to takto
1) 5 minut vaří
2) 3 min nevaří
3) 4 minuty vaří
4) pak cykluje 1275 W-650W-5W-650W-1275W po 5 vteřinách

takže nějakej systém v tom je ale když vypnete vařič a zapnete ,tak to jede zase od jedničky
to samé když jste měli např zaplý plný výkon těch 2000W např abyste rychle ohřáli vodu a přepnete na tu funkci rýže tak si musíte vytrpět od jedničky do čtyřky a já bych potřeboval rovnou čtyřku.
ále hlavně že vim jak to funguje....
kejki

#20 Příspěvek od kejki »

Mám tu pověstnou kombinovanou indukce-sklokeramika Fagor a ta jde opravdu použít i na pomalé vaření, pak sice pulsuje, ale malým výkonem. Nemá žádná čidla na moc teplý hrnec, takže problémy s čidlem taky nemá. Jen obsahuje kurvítka :-)
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“