Routery ze skrytýma kontrolkama

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
weed_smoker

#16 Příspěvek od weed_smoker »

mi-ro píše:Michale, nevím zda se dají LEDky řídit SW ale určitě se dají regulovat HW :D

Na to si málokdo troufne a pistolovkou ty odpory vyměnit nejdou.Kdyby tam byly klasický axiální,tak není problém.Ale měnit SMD 0402 i menší není jen tak.
workhard
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od workhard »

A co ty ledky HW ohnout ;)
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
rnbw

#18 Příspěvek od rnbw »

V routeroch su dost velke suciastky, nie take male ako v mobile.
Standa99

#19 Příspěvek od Standa99 »

Já by chtěl ještě zvýšit tu frekvenci toho blikání, aby jsem si myslel, že mám rychlejší internet :P
.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA :D
czatlantis

#20 Příspěvek od czatlantis »

PabloX píše:Trosku OT, ale nikto z vas nevypina router na noc? Napriklad posledny od nas co ide spat ho vypne a rano prvy ktory chce net si ho ide zapnut :) V noci by bezal zbytocne a aspon to cloveka donuti vyliezt z postele a nie hned surfovat :D

síťové prvky se zásadně NEVYPÍNAJÍ! Vůbec si nedokážu představit, jak někdo může vypínat router...vždyť jen třeba mobil mám připojenej na wifi přes noc a tak...hlavně jako proboha proč? ušetřit pár Kč za elektriku? blbost...

No a k tématu - já to dělal tak, že jsem router otevřel a přelepil řadu LEDek modrou izolačkou. Po zavření to svítilo přes tu modrou pásku a mělo tak 10% jasu, což naprosto akorát stačilo na indikaci funkce a zároveň to neotravovalo.

Ale jinak souhlas, tady ta diskotéka s LED co osvítí celej pokoj je na zabití. Mám tady ještě jeden linksys (celkem novej E3200 myslím) a tam jsou jen decentní zelený+žlutý LEDky a i v oficiálním firmwaru je položka vypnutí LEDek. Pak neblikají ani LEDky u LAN portů.
rnbw

#21 Příspěvek od rnbw »

Ja napriklad wifi nepouzivam, tak mam AP vacsinu casu vypnuty. A mobil je v noci tiez vypnuty (a ani nema wifi :D )
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“