PC, android, prenos dat.
Moderátor: Moderátoři
Jinak k Realtekům (ale pouze k WiFi chipsetům) mám stejnou náklonost jako k Ralinkům.
Rychlost je opět o kvalitě na WiFi vrstvě, když se to slinkuje (na géčku) za 56 (halfduplex), tak by to mohlo jet (28/8 =) cca 3,5MB, a jestli to bude stíhat, tak to bude záležet na velikosti streamu (+ kvalitě WiFi), ale na SD streamy (např. IPTV) by to mělo stačit.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
Windows media player a DLNA.
Ve WMP vidim slozku s videem, prehravani obsahu funguje.
Ve WMP v obrazcich vidim slozku s fotkama. Kdyz se chci na fotky podivat vidim error. Fotky jserm nerozchodil.
Kdyz uz se mi dostalo tolika rad a pomoci zeptam se jeste na jedno. Je nejaka varianta jak to udelat jinak, bez pusteneho pc.
Variant pro nasdílení filmů je plno, něco už máš testnuté: HDD nebo flash disk do USB, nasdílet nějakou složku na PC, NAS atd.
Podívej, nevím jak ten box máš výkonný, ale jsou i slušné strojky, na kterých jde využívat předinstalovaný Android, nebo tam nainstalovat nějaký Linux. V pohodě jdou ovládat pomocí vzdálené plochy a mohly by mít k sobě připojený (do USB) HDD (ten se může uspávat) nebo flashdisk, kde na tom boxu můžeš rovnou ty filmy stahovat (torrent, uloz.to atd.), ukládat na ten USB disk a potom si je kdykoliv přehrát. https://www.youtube.com/watch?v=ekDsbb9JWOc
Jsem zastánce "za malou spotřebu hodně muziky", takže mít šikovný strojek a ten využívat na maximum. Pokud tohle náhodou ten box neumožní, tak by šlo použít i např. Raspberry Pi (nebo hromada jiných), které má spotřebu pár wattů a zvládne hodně (stahovat, nasdílet, přehrát atd.).
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA