Nejdřív vyřeším ten semafor, potom ten poťák.
Arduino - zapojení s potenciometrem a diodou
Moderátor: Moderátoři
Nic ve zlém, ale nejprve byste měl vyřešit pochopení, co se v procesoru děje a jak se tyto pochody zobrazují v textu zdrojového kódu. Na to není potřeba číst tunu sraček, ale půl tuny už asi jo. Pokud budete číst ty správné sra... , tak tam nemusí být vyloženě chybně ani kilo. Odbýt pár větami se to skutečně nedá, jinak skončíte s perlami typu "nabindovat hranici ke vstupu".arduino píše:Mě nebaví číst tuny sraček, ze kterejch je polovina stejně blbě, když se to dá odbýt pár větama ...
Nejdřív vyřeším ten semafor, potom ten poťák.
A máte třeba tip na nějakou složitější aplikaci, něco už skutečně na úrovni, co bude pro pokročilejší uživatele?
- ross4435897
Jsem v oblasti IT samouk, resp. jsem to nestudoval. V začátku jsem měl štěstí na kolegu, který mě v začátcích u minipočítačů dokázal vše vysvětlit. No a pak je to asi 35 let sedění za monitorem, čtení hafo literatury a boj se zaměstnaneckými i privátními projekty. De facto je člověk pořád začátečník a daleko více toho nezná než zná, neb vývoj IT jde kupředu. U mikropočítačů se to točí okolo assembleru a C. Po 10 letech assembleru na PDP, Z80 a Atari (6502) jsem se Céčko učil z klasiky - Kernighan & Ritchie. Existuje i český překlad. Pak jsem si koupil referenční příručku C-runtime knihovny pro Borland (v té době se používalo TurboC od Borlanda) a tu jsem četl zepředu dozadu a nazpátek i na záchodě (doslova). To bylo někdy v devadesátým ...arduino píše:A co tobě pomohlo se začátky?
Ale jistě. Budu dělat další verzi generátoru s AD9851. Zdrojáky jsou open source - odkazy najdete ve vlákně v sekci Součástky. Mohl byste si pak případně vzít na starost část, která zajistí řízení generátoru z PC.arduino píše:A máte třeba tip na nějakou složitější aplikaci, něco už skutečně na úrovni, co bude pro pokročilejší uživatele?
Ale jistě. Budu dělat další verzi generátoru s AD9851. Zdrojáky jsou open source - odkazy najdete ve vlákně v sekci Součástky. Mohl byste si pak případně vzít na starost část, která zajistí řízení generátoru z PC.[/quote]arduino píše:A máte třeba tip na nějakou složitější aplikaci, něco už skutečně na úrovni, co bude pro pokročilejší uživatele?
Co to je? A trochu odbočím... existuje nějaká redukce na propojení A-Nano a displeje z Nokie X3 ?
Abys neřekl, tak tady je příklad, že to jde: http://www.instructables.com/id/How-To- ... /?ALLSTEPS