Webserver atmega88

Diskuze a poradna o programátorech a programování různých obvodů

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
PC-maniak

#16 Příspěvek od PC-maniak »

zajimava vecicka =)

no bat se prave nesmis =)

dej mi slovo ze si to pak koupis a ja te to objednam neni problem :D

1.57liber + posta = 75kc+- a posta ? nevim kolik stoji doporucena zasilka 60kc ? pripadne dobirka kdyby si chtel platit az pri prebirani

kdyz to nechytnou celnici tak totu bude brzo kdyby jo tak to je tak mesic no :-/ ale drzme si palce aby ne :D

kdyby jeste nekdo chtel tak piste at se to vezme najednou

http://www.ebay.co.uk/itm/New-USB-ATMEG ... 3391ca665b
markoni
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od markoni »

Tady to máš i v korunách http://www.ebay.com/itm/USBASP-USBISP-A ... 2eceab6613 já bych už dávno nakupoval na ebay přes PayPal ale mám velikou obavu zneužití mé adresy protože potom bych já horko těžko se dovolával nějaké nápravy já vím že to není nějak velký obnos což by se na krasně oželilo ale dám příklad dojde ti balík který má hodnotu třeba 5000 a který sis neobjednal a potom se někde domáhej něčeho zvlášť když neumíš anglicky.
Čím víc dál se snažím se učit tím poznávám že nic nevím .Poslední 2 roky mám kvadruparézu
rnbw

#18 Příspěvek od rnbw »

Zneuzitie adresy? To je co za nezmysel? Ked ti pride dobierka na 5000 a nic si si neobjednal, tak ju jednoducho nepreberies. Nebude z eBay, ale od nejakeho domaceho podvodnika. Na eBay sa vsetko plati dopredu.
PC-maniak

#19 Příspěvek od PC-maniak »

zneuziti adresy ? =) tak to se divim ze se teda nebojis i tady v cr neco nakupovat... vzdit je to hovadina.. co neni prome odmitnu prevzit a hotovo ..

na ebay se plati predem zaplatis a smitec kdyz neprijde tak tech par slov na google prelozis ne ?

ja na ebay uz objednavam nejakej patek a to byly polozky i za 25tisic vzdy bez problemu!

no to je jedno tak at se zadari no
Odpovědět

Zpět na „Programování PIC, ATMEL, EEPROM a dalších obvodů“