Zháňam štepy,rouby stolových odrôd hrozna,révy vinné.
Moderátor: Moderátoři
- tiktak1953
-----------------------------------------
Kto napise ze sa stavi u mna do 2 tyudnov,necham mu zo sadenic 5x zadara,tie si musi ale doma zaskolkovat do jeseni. Da sato pichnut aj do zemy,ale sa musi o to potom dobre starat, aby mu nevyschli!!Nemusi si brat ocka! Prvy co sa tu ozve ,to ma iste!!!! Mozno ku tomu aj pohar vinka,ci griotku,palenku!
tiktak1953 píše:Myslel som ze to je niekde kde Valaske Klobouky na morave!Su to Beskydy? ...
Ano, Valašské Klobouky jsou vedlejší město - 6km od nás. Samozřejmě, že na Moravě (východní).
No nejsou to Bezkydy, ale Biele Karpaty
Honzo ,nemas cas kuknut video, ako rozobrat NTB Dell C600 Latitude.Chlapec to nevie najst a ja robim uz desiatu robotu dnes.Neake Dell video nasiel ale nie C600 Latit.Ide nam o najjednoduksie vybratie ventilatoru chladenia,aby sme zbytocne nerozobrali vsetko ,ak nie je to nutne.Uz som zopar v NTB opravil,ake tam to bolo rozobrat otazka 5 minut!Tu to vypada na rozobratie .....!
tiktak1953 píše:... Tie kočky u vas nerastu ,ako tie kamene,ze by ste prisli.
Honzo ,nemas cas kuknut video, ako rozobrat NTB Dell C600 Latitude.Chlapec to nevie najst a ja robim uz desiatu robotu dnes. ...
Kočky u nás rastu asi stejně jako u vás
Já se opr. ntb (a vůbec počítačů) nezabývám - našel jsem třeba toto (trochu jiný typ?!).
Nwm jestli to pomůže - má to 45min. a navíc v engl. jazyku, kterým já bohužel nevládnu.