Jaké zkušenosti máte s VPcentrum

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
starecd

#16 Příspěvek od starecd »

Dnes jsem se dotazoval, jak je to se zásilkou. Prodejce tvrdí, že se dohadoval na dispečinku a pak přestali komunikovat. Sliboval, že vyskladní jiný balíček, vzápětí přišla od paní odpověď, že se omlouvá, ale zboží na skladě není. Fakt seriozní prodejce. A ještě víc mě pobavila paní na dispečinku přepravní společnosti. Číslo zásilky neexistuje(bodejť jo, když ho nikdo nedal do systému). A navíc prý podle mapy neexistuje ani moje adresa. Tak jsem jí poslal odkaz s poznámkou, ať se naučí hledat.
starecd

#17 Příspěvek od starecd »

Takže dnes jsem se dočkal nalezené zásilky. Vybíral jsem Nichicony 105°C, ale parametry nic moc. Kapacita se 330,56,47uF vejde do - 5% ESR-0,1-0,2, 6800uF/25V- ten má 6600uF-ESR-0,03. To mě teda dost zklamalo takže budu brát už osvědčené Nippony z GES nebo Lhotského.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“