Zdá se mi, že kvalita elektroniky klesá
Moderátor: Moderátoři
- nebrat nic s nVidiou ani AMD - brat len Intel s integrovanou VGA
- nebrat spotrebne rady (HP Pavilion, Acer Aspire, Dell Inspiron a pod.)
Tym sa minimalizuje riziko najcastejsich zavad konciacich vyhodenim notebooku:
- vadna grafika/chipset s grafikou
- rozlamane plasty
- Artaban001
Měl jsem stejný případ u televize - podsvětlení nepřijatelně prosvítalo ve značné délce. Nakonec ale stačilo opatrně podebrat okraj plastového rámu a "nahodit" na displej kde jenom špatně seděl.Brozicek píše:LCD Monitor synovce - nápadné prosvítání podsvětlení na okraji displeje - prodejce vyměnil za nový
Sice to nesvědčí o přílišné pečlivosti u výrobce ale kvůli takové prkotině bych televizi nevlekl 20km autobusem do obchodu k reklamaci.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Když dnes slyším o současném AMD, vybaví se mě jen rozžhavenej čip. Jedno "AMD" mám v garáži na hudbu, ale to když shoří, nic se nestane...
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
rezis píše:Ne, ale obecně G čko je náchylnější na kvalitu signálu. A tam kde docházelo k výpadkům stačilo přejít do B.
Edit. navíc některé routery s integrovanými anténami jsou opravdu "super"
Tato část vlákna k problémům s příjmem WI-FI již nazapadá do tématu nezařaditelné. Protože je pro mne ta otázka wifi důležitá, tak pokud se moderátor nebude zlobit, převedu diskusi na tento detail do sekce "Servis výpočetní techniky".
Nerozumím tomu, jak se dá v příjmu WI-FI s výpadky "přejít do B". Ale o tom až v novém vlákně.
- radioelectrum
Před nedávnem jsem si koupil videokameru:
http://digitalni-kamery.heureka.cz/tosh ... e/#section
a jsem dosti sklamaný, jak to nestáhá pohyb. A to mám 10x rychlou 32GB značkovou SD kartu, né nějakou za pár stovek z Aukra. také Zoom mi nevyhovuje, hned se rozjede naplno a nemá dvě rychlosti. Vše je takové ošizené.
Kdybych chtěl novou kameru ve FullHD s těmi funkcemi které má ta moje stará (na kazety pochopitelně s malým rozlišením) tak bych za ni dal kolem 80 000 Kč a né 20 000 Kč jak stála ta moje původní kolem roku 2000.
https://www.youtube.com/watch?v=AoyASR_vT-U
Dnes už manuální ovládání nabízejí pouze foťáky za 5000 Kč a výše. A nebudou na AA články.
http://www.megapixel.cz/panasonic-lumix-dmc-tz55
20× zoom je vykoupený nic moc světelností objektivu.
Ty spesl baterky jako obet designu max do 4 let zkejchnou a kram treba i za nemale penize je naprd. Zkuste sehnat treba original baterky do notebooku za 3 roky. Vetsinou nejsou.
Hodne kramu je uz lepenych.
Perfektni jsou ty neuzitecny pruvodci, kteri vetsinou zdrzuji a problem stejne nevyresi - vetsinou v TV.
Namatkou kdyz chci ladit konkretni kanal nebo kmitocet.
Integrovany sat tuner v TV - nastaveni DiSEqC