LCD Gogen TVL22982

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
DELONG

#16 Příspěvek od DELONG »

To máš pravdu ale možno pri dobrej konštalácii magnetického poľa Jupitera možno ukáže :lol: . Tie diody sa diod testom merajú najlepšie po jednej ale to treba rozobrať panel že ? :lol: .
Takže pusť tam šťávu ať to svíti :lol: .
pavelh

#17 Příspěvek od pavelh »

Pro Ohryzek36,díky schéma jsem našel :D Dnes jsem znova přeměřil zdroj a napětí celkem sedí,zdroj drží. Jak píše Delong,to nebude tak jednoduché do panelu vede 5drátů.Budu muset panel rozebrat a to se mi moc nechce,už jsem to dělal hrozná práce.
Onkyo

#18 Příspěvek od Onkyo »

Hrozna praca to az tak nie je.Zalezi od konstrukcie.teraz som mal ORAVu sice len 2 pasy podsvietenia a 2 draty do panelu na podsvietenie ,ale rozobral som ho za 30 sekund aj zlozil a to asi 10 krat ....Inak bude to v LED ja som mal na 2 pasikoch po 11 LEd a to 2 vadne.treba ich merat po jednom.Ale ak napojis na patricnu vetvu ako su pozapajane to neviem napajanie a pomali pridavas na zdroji samozrejme obmedz prud aj daj odpor a potom sa ti to ukaze.Vcelku sa mi zdaju LED jednoducsie ako invertory - tie mam tiez par kusov v srote ale nemusim ich velmi len co kamarati a znamy doniesli.
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“