Výměna baterky Timekeeper M48T02 (08)

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Celeron

#16 Příspěvek od Celeron »

Vytiskl jsem krycí korejtka a přilepil. Nic moc, chybí potisk ale stále lepší než rozkuchaný střeva :wink:
Přílohy
DSC01671.JPG
(173.22 KiB) Staženo 74 x
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Lukas-Peca
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Lukas-Peca »

Zbytečně složité, stačí pilkou na železo z boku proříznout pouzdro a jeden vývod k baterce přerušit. Následně na piny švábu připájet drátky k nové baterce. Navíc musíš myslet na to, že ta nová se bude muset zase někdy vyměnit.
Celeron

#18 Příspěvek od Celeron »

Lukas-Peca píše:Zbytečně složité, stačí pilkou na železo z boku proříznout pouzdro a jeden vývod k baterce přerušit. Následně na piny švábu připájet drátky k nové baterce. Navíc musíš myslet na to, že ta nová se bude muset zase někdy vyměnit.

Možná, ale kam tu baterku dám, když nikde není okolo ani nad místo? A navíc by to byla prasárna. A s tou pilkou, to musíš hodně dobre vědět, z který strany a jak hluboko říznout. Tohodle si v desce při běžným pohledu nikdo ani nevšimne. A celá operace včetně tisku trvá do 20 minut.
Jirka

Zaky

#19 Příspěvek od Zaky »

Jestli to chceš mít TIP ŤOP :-) Oskenuj potisk, pouprav podle potřeby, vytiskni na tiskárně na samolepící štítek, přelep shora proti poškrábání izolepou a nalep na pouzdro. Jinak uznávám snahu o estetické řešení.
Celeron

#20 Příspěvek od Celeron »

Zaky píše:Jestli to chceš mít TIP ŤOP :-) Oskenuj potisk, pouprav podle potřeby, vytiskni na tiskárně na samolepící štítek, přelep shora proti poškrábání izolepou a nalep na pouzdro. Jinak uznávám snahu o estetické řešení.

8-) Netřeba to zase přehánět :)
Jirka

Odpovědět

Zpět na „Poradna“