DIESELGATE

Vše, co se týká elektroniky v automobilech, motocyklech a jiných samohybech

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
misocko

#16 Příspěvek od misocko »

pocitujlasku - tymto dizlom samozrejme nesvedci mesto, ani mojmu (preto ked mozem, tak mu popustim uzdu nech sa prebehnu koniky), nepisal som ze do mesta to musi byt dizel, len ma mat kubaturu :)
Holly: no nepletiem, ako som uz pisal aj ten 1,5dci v cliu si to neuziva, tam citis ze ten motor musi hrizt.
netvrdim ze som profi sofer ale mam uz odjazdene nejake km na skoda105, fabka 1,2 8O, dlha fabka 1,9tdi (tisice km), ford Smax 2,0td ci co to tam je, nejaka dodavka of VW dizel bez turba :( , 1,2TSI - iba test, trabant, oltcit, lada 1600 no a nejake polnohospodarske a home made masinky.
s cim sa da normalne jazdit, ma kubaturu 1,9+ (benzin asi staci aj 1,5, ta Lada mala nehorazny tocak, hotovy traktor, pre mna , sedlaka, no žužo)
isiel som s kamosom (spolujazdec) ktory ma 1,4benzin na merive, sorry pani, na dialnici hadzat do 3jky?, WTF!! celou cestou z blavi do presova nemusim na dialnici radit, dam 5 (ano mam iba 5 rychlostnu prevodovku) a pri zjazde z dialnice podradim, medzitym tempomat a kopec nekopec 150 tachometrovych tam je (140 real, bez pokuty, zatial...., platim iba obce a medzimesto :cry: )
PixelOrgy

#17 Příspěvek od PixelOrgy »

http://byznys.lidovky.cz/volkswagen-svo ... n-auto_ELE

:lol: :lol: :lol: :lol:

Tak to chci, kam se hrabe startovani tlacitkem ... blby je jen to, ze tu funkci dali i na auta s manualem no... :-)
TAKJAN

#18 Příspěvek od TAKJAN »

Holly Trhat asfalt umí i trabant. U předokolky normální, odlehčí se předek. Zkus to ale se zadokolkou:-)))
PixelOrgy

#19 Příspěvek od PixelOrgy »

A nebo s 4x4 :wink:
Odpovědět

Zpět na „Auto - Moto technika“