Co ještě zkusit když nejde zvuk na Aceru?

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
xsc

#16 Příspěvek od xsc »

Ten by měl být jen pro pouštění zvuku společně s videem na HDMI výstupu z PC, ne pro běžnou interní zvukovku.
pepik9

#17 Příspěvek od pepik9 »

Já mám v biosu u onboard zvuku volbu HDMI / AC97. Bez toho ovladače mi nefungoval zvuk ze zeleného jacku.
Ovladač byl v \Drivers\VGA\XP\32bit\HDMI
Naposledy upravil(a) pepik9 dne 10 úno 2016, 18:54, celkem upraveno 1 x.
rnbw

#18 Příspěvek od rnbw »

Nemylis si to s HD Audio?
pepik9

#19 Příspěvek od pepik9 »

Je možný, že si to pletu, s tím HD audio byl taky problém, tam to chtělo ještě nějakou záplatu (KB..)
- - -
KB835221 - ke stažení např. najit socket FM2+ , chipset AMD A88X , typ F2A88XM-D3H a zadat ovladače XP, stáhnout "Microsoft UAA (Universal Audio Architecture) Bus driver", z .exe rozbalit 7-z nebo winzipem Win2K_XP, CS.
Naposledy upravil(a) pepik9 dne 27 led 2021, 23:26, celkem upraveno 1 x.
PotPalo

#20 Příspěvek od PotPalo »

Nejak nerozumiem tomu popisu. V správci zariadení je nejaké neznáme zariadenie? Alebo je tam Realtek audio alebo čo.
Pozri, čo je v "Řadiče zvuku, videa a herních zařízení" a tiež v "Ostatní zařízení". Zaujíma nás buď "audio" alebo "AC97..." a tiež "neznáme zariadenie", prípadne niečo so žltým výkričníkom. Ak nieje audio nikde ako žiadna, hoci neznáma položka v správci zariadení, tak je to pravdepodobne HW chyba.
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
Michal22

#21 Příspěvek od Michal22 »

Jestli má stejný problém, co jsem se tady snažil kdysi pořešit, tak je problém v tom, že po restartu zase vše fungovalo.
A jestli tam může nastat konflikt v ovladačích díky instalaci nějakého nového přehrávače, tak z mé strany je tip jen na VLC.
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
monterjirka

#22 Příspěvek od monterjirka »

Vyzkoušel jsem toho hodně, nic nepomohlo, takže nakonec jsem vše důležité zazálohoval a pomocí DVD Recovery provedl úplnou přeinstalaci.
Zvuk funguje... Takže to byl SW problém. Teď mám jiný... Nemám tam originál kartu od WiFi adaptéru a "zatím marně" hledám od té použité ovladač...
PotPalo

#23 Příspěvek od PotPalo »

Pozri v Správci zariadení "ethernet adapter" so žltým výkričníkom, malo by to byť ono. Dvojklik na to, karta Podrobnosti, v roletke vyber "ID hardwaru". Bude tam niečo ako PCI\VEN_168C&DEV_001A&SUBSYS_7094144F&REV_01. Nás zaujíma len časť VEN_xxxx&DEV_xxxx. Napíš to sem čo tam je, pošlem ti link na ovládač.
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“