Závada TV OK.line

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
markoni
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od markoni »

Ano už to mám otázka je jak se v skenech vyznám stránky jsou rozpůlené a ještě vzhůru nohama zatím jsem nenašel obrazovku jestli tedy má tam být jak jsem byl zvyklý z dřívějších dob. dýky
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Habesan »

Sháním hasičák s CO2 "sněhový", raději funkční.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
PotPalo

#18 Příspěvek od PotPalo »

markoni píše:... stránky jsou rozpůlené a ještě vzhůru nohama...

Žeby vytlačiť na papier, vystihnúť, a zlepiť do jednej veľkej schémy?
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
Mysteri

#19 Příspěvek od Mysteri »

Hore nohami si dokážeš snáď upraviť sám /nie som mudrlant, z PC som lama, ale som sa samostatne naučil niektoré veci pri svojom veku sám - mám cez 50- :lol: / Otočiť si to môžeš sám, každý prehliadač PDF to umožňuje. Neviem, čo na prehliadanie PDF používaš, ale vždy je princíp rovnaký. Ak Tvoj prehliadač komunikuje s Tebou v CZ/SK jazyku, tak to máš jednoduché, ak iba ,,ínglíš", tak si na tom rovnako ako ja :lol: Skrátka a stručne: v hornej lište preklikávaj, kým sa Ti nezobrazí niekde v podponuke: ,,otočenie", prípadne ,,rotation". Keď na to natrafíš, tak na to klikni, uvidíš, čo to spravilo a môžeš skúšať. VY mladí, sa teraz nerehodzte, :twisted: Sám som sa naučil ovládať PC pred 10- rokmi, nemám už problém s inštaláciami programov a pod., ale mám veľký problém napr. v práci, kde všetky bežné okienka na mňa vyblafnú v ,,íngliš", samozrejme, niektoré tie tajomné drísty cudzieho svetového kmeňa poznám, ale niekde zamrznem a musím použiť Gúglov predrístavač. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“