Ano, protože ty se na věc díváš z pohledu člověka, kterej se s podobným problémem "vnucení" něčeho buď ještě nesetkal, nebo se mu snadno přizpůsobil. Bohužel, nejsou všichni takoví. A nejhorší je, když taková věc přijde "shora" s přímým záměrem "dosáhnout status quo co nejdřív" - u státních a nadnárodních struktur jsou na takový změny z předchozích dob daný určitý lhůty, jak se má vymezit přechodný období, od kdy musí novej výrobek plnit nový nařízení nebo novej standart a jaký budou výjimky pro další používání starších nařízení/výrobků/norem. Mrkvošrot nepřipouští nic - přechodný období realizuje formou výhrůžek "Buďto přejdete, NEBO....!" a z nějakýho souběhu standartů si dělá leda holou prdel, přičemž svoji neochotu a neschopnost dodržet aspoň základní reverzní kompatibilitu svádí na výrobce dalších produktů. Když uzenář začne vyrábět 2x tak dlouhý párky, taky obviní výrobce hrnců, že nejdou v jeho dosavadních menších hrncích ohřívat proto, že je nezačal dělat už před rokem dost velký?satam píše:pro EKKAR: Spočítej, kolikrát mě nabádáš slovy "uvědom si" a trochu se zastyď. Nejsem žádný puberťák, abys mě tímto stylem poučoval. Vše, co si mám "uvědomit", je mi známo. Jen se nenechám připravit o vlastní názor, aniž bych ho na druhé straně chtěl (na rozdíl od tebe) někomu vnucovat.
A tvoje přirovnání auto - PC je taky trochu mimo. Zkus se nad tím zamyslet, co za blbost jsi napsal.
W10 konec vnucování
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
Nepočítám-li upgrade "zdarma", tak je cena je pořád +- stejná a ovlivňuje ji hlavně kurz USD. https://www.czc.cz/microsoft-windows-10-professional-cz-32-bit-64-bit-usb-flash-drive/175656/produktPixelOrgy píše:Jo a taky je fajn srovnat cenu WXP pro v dobe vydani a W10 pro v dobe vydani...
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA