O stahování, pálení a o médiích (odděleno)
Moderátor: Moderátoři
- vasilceral
- jardavysocina
Před časem jsem ty hromady CD a DVD procházel a vyhazoval jsem co se dalo , protože to překáží a nikdo to nepotřebuje .
Našel jsem toto :
" Josef Abrhám a Boleslav Polívka jako Faust a Mefisto v moderním zpracování staré legendy (1995). Scénář J. Bednář. Hudba M. Štědroň. Kamera J. Víšek. Režie F. Filip .
Bylo to v AVI a házelo to chyby , bylo to podřené . Nakonec jsem to vyčistil a překopíroval . Když jsem si to přehrál ( a ono se mi to líbilo - je to pěkně udělaný film a herecky je to opravdu dobré ) , tak se na konci objevil nápis " první části hráli " a pak titulky . Tak jsem nelenil a prohrabal vše, co doma je ale druhý díl jsem nenašel . Na net-u jsem ho nenašel , jen na Ulož to je ten první díl a to nevím, v jaké kvalitě .
Máte někdo tento celý film na DVD ?
Nebo alespoň druhý díl v AVI ?
Měl bych zájem koupit tento film .
Jarda
obtížný šmejd vyštípat například programem DVDfab jenomže párkrát přišel o cenné bonusy, interview s kapelou, fotky alb a tak podobně.
-
Radovan_79
- serviceman
Když už něco hledáš, tak bys mohl napsat, že se to jmenuje "Pohádka o Faustovi".jardavysocina píše:"Josef Abrhám a Boleslav Polívka jako Faust a Mefisto v moderním zpracování staré legendy (1995). Scénář J. Bednář. Hudba M. Štědroň. Kamera J. Víšek. Režie F. Filip
-
Radovan_79