Karta WinFast DTV2000 H Plus

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
EKKAR

#16 Příspěvek od EKKAR »

"JehoVistový" drivery hodně často fungujou i pod W7, protože říkejte si co chcete, "jehoVista" jsou prostě nedopr.caný sedmy ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
xsc

#17 Příspěvek od xsc »

FERYACT píše:To EKKAR :Už jsem se dnes pokusil sehnat driver v podstatě stejně jako jsi mi navrhoval, ale končil jsem v obou případech u licence,dolarů.Zkusím okopčit obsah z ULOŽ TO.Jsou to drivery WinFast a je toho cca 400MB.Zdali by se nedal karta zprovoznit z toho.---Teď jsem si uvědomil, že se karta nehlásila po nainstalování jestli není taky křídlovaná.
Na tom obrázku je složka drivers a v ní bych hledal. Pro Win7 použít drivery pro Vistu, s tím obvykle nebývá problém, samozřejmě správnou verzi 32 nebo 64 bitů. Ten autorun.inf s tím nesouvisí, to je jen informace pro wokna, co mají po vložení CD spouštět.
Standa99

#18 Příspěvek od Standa99 »

Když se rozhlídneš přes Google, tak 64-bitové ovladače existují pouze pro Vistu a to CX23880.5.0.18.6420_Vista_WHQL.zip. V příspěvcích najdeš, že jsou funkční i pod Win10 64-bit, ale pouze s vypnutou ochranou digitálně podepsaných ovladačů (povolený F8 + správný start). Odkaz vede na soubory pro ruční instalaci (žádný install.exe) přes Správce zařízení. Inf obsahuje "WinFast CX2388x X64 Driver" a ta karta má Conexant CX23881 + CX22702 chipset, takže zprovoznění nic nebrání, akorát by Win7 měly nahlásit nepodepsaný ovladač, což jde obejít.
.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA :D
FERYACT

#19 Příspěvek od FERYACT »

Díky pánové končíme.Je to neprůstřelné.Sehnal jsem si tuner do PC a jsem s ním spokojený a mohu se dívat v noci na televizi aniž bych rušil ženu.
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“