Pračka ELEKTROLUX EWT 13420W, příruba pracky

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
ohryzek36

#16 Příspěvek od ohryzek36 »

Popřípadě, pokud se řeší oprava na záruku, tak se spočítá rentabilita opravy (aby cena dílu + práce nepřesahovala myslím 60% nebo 70% prodejní ceny pračky) a buď se to opraví nebo se vrací peníze.
Atlan

#17 Příspěvek od Atlan »

tegrub píše:No a jak to v servisech opravují,když to rozříznou a s bubnem opět zkompletují? Nebo servisům příruby dodávají?Ty je ale samozřejmě nikomu neprodají.Dred.prohledal jsem jejich stránky,ale nic nenašel vhodného.

V servise nic rezat nebudu, vymeni sa komplet diel v tom pripade vana z bubnom. Pracka 2 roky vydrzi a ty mas kupit novu. Stavim sa ze 2 roky prezila tak ze vsetko je ako ma byt.
keemo

#18 Příspěvek od keemo »

Co se tyce rezani nadrzi tak tenhle repas se dela na predem plnenych modelech a meni se tam odesle gufera a loziska.
tegrub

#19 Příspěvek od tegrub »

To vypadá,že ty příruby nemají ani servisy.Pračku mám skoro jako novou,odešel ten simerink,ložisko se zadřelo a ulomil se čep příruby.Bude muset nastat asi vlastnoruční výroba z nějakého nekovového matariálu.JO,a to řezání nádrží se dělá i na vrchem plněných,Je firma co toto dělá,ale nevyplatí se to,se vším všudy je renovace moc drahá.Dred,z toho www.trest-sk mi napsali,že příruby nejsou.
keemo

#20 Příspěvek od keemo »

Tak jsem zvedavy co vymyslis. Pac bych rad videl nekovovy material ktery by vydrzel to zdimani... ;)
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Habesan »

Diamant?
Sháním hasičák s CO2 "sněhový", raději funkční.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
keemo

#22 Příspěvek od keemo »

za cenu priruby novou pracku? :D
tegrub

#23 Příspěvek od tegrub »

Přírubu vyrobím z bronzu,nebo nerezu,dle možnosti materialu.Pokud bych se dostal k přírubě z ARDA,tak kdyby vyhovovala,, upravil bych ji a použil.Doufám,že tady na foru také někdo snad nějakou přírubu už vyráběl.Oprava v tomto případě bude levná,výdrž pračky dlouhá.Jasně,je to pracnější.
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“