Fonendoskop

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
MetalGod

#16 Příspěvek od MetalGod »

Achab píše:Kdybych si mohl vybrat tak radši studený fonendoskop než teplý kolonoskop. Brzo to totiž budu muset absolvovat...
Toho se neboj, pokud máš trubky v pořádku - to potom prakticky ani necejtíš.
Mnohem horší je gastroskop, když Ti to strčej do kejháku a Ty se po tu věčnost nekontrolovatelně v jednom kuse dávíš a bleješ pod sebe :evil:.
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce,
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
Michal22

#17 Příspěvek od Michal22 »

Já ti nevím, hadicu do krku mě cpali už několikrát. Poprvé s oblbovákem, později už ani to ne (jste alergický- nemůžeme vám nic nastříkat do krku, jste autem- nemůžeme vám nic píchnout), pořád to bylo míň nepříjemné.
Ale co se musí nechat, tak sestřičky byly empatické, navíc pěkné, tak jsem se nesoustředil ani tak na to, co se mnou dělají :)
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Achab

#18 Příspěvek od Achab »

Gastroskop jsem měl taky absolvovat ale naštěstí potíže trvale ustoupily tak mě toho zážitku ušetřili.
Z výsledku kolonoskopie nemám obavy, je to jenom prevence. Po padesátce to celkem běžně vyžadují a náš doktor na tyhle preventivní prohlídky dost dbá. Zábava to ale taky zrovna nebude...
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“